İlköğretimler İçin Uygulamalı Tiyatro ve Drama Eğitimi PDF oku indir

26.02.2024
51
İlköğretimler İçin Uygulamalı Tiyatro ve Drama Eğitimi PDF oku indir

İlköğretimler İçin Uygulamalı Tiyatro ve Drama Eğitimi PDF oku indir, PDF kitap depomuzda, Yılmaz Arıkan tarafından kaleme alınan İlköğretimler İçin Uygulamalı Tiyatro ve Drama Eğitimi isimli kitabı siz değerli okurlarımız için hazırladık. 9789756461501 dilinde ve Kitap Kağıdı ebatında basılan ayrıca  TÜRKÇE sayfadan oluşan İlköğretimler İçin Uygulamalı Tiyatro ve Drama Eğitimi kitabı 184 olarak yayınlanmıştır.  İlköğretimler İçin Uygulamalı Tiyatro ve Drama Eğitimi kitabını 23.02.2024 numarası ile orijinalliğini sorgulayabilirsiniz. İlköğretimler İçin Uygulamalı Tiyatro ve Drama Eğitimi PDF Oku.

İlköğretimler İçin Uygulamalı Tiyatro ve Drama Eğitimi PDF Oku

“Çocuğa kim demiş, ufak şeydir.
Bir çocuk, belki de dünya çapındaki en büyük şeydir.”
Çin’de bir bambu ağacı dikiliyor. Dört yıl boyunca toprağın altında kök salıyor, suluyorsunuz, bekliyorsunuz ama toprağın üzerinde hiçbir gelişme olmuyor. Dört yıl boyunca yalnızca 2 cm, sonraki 1 yılda da 25 metre büyüyor. Çocuklarla uğraşıp, onları eğitmek ve sonuç almakta böyle bir şeydir. Bazı zaman aylar, arada bir seneler boyunca uğraşır ve netice alamazsınız. Gelişme zamanla olur.

İlköğretimler için Uygulamalı Tiyatro ve Drama kitabı pratik ve teori bir arada verilerek hazırlanmıştır. İçerisinde 156 çeşit uygulama bulunmaktadır. Bu kitapla, çocukların oyun, dans, taklit, ses çalışmaları ve pratik uygulamalarla kendi iç dünyalarını keşfetmeleri amaçlanmaktadır.
Tiyatro ve dramayı en temelden öğrenmek isteyenler için çok pratik ve kolay anlaşılır bir dille hazırlanmış olan bu çalışma, öğrenci ve öğretmenler için bir başucu kitabı niteliğindedir.

PDF Kitap indir
YAZAR BİLGİSİ
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Gaziantep Oto Kiralama
Gaziantep Havalimanı Transfer
Gaziantep Oto Kiralama