Norman ve Olmayan Süper Güçleri PDF Oku

17.04.2024
39
Norman ve Olmayan Süper Güçleri PDF Oku

Norman ve Olmayan Süper Güçleri PDF oku, PDF kitap depomuzda, Kamel Benaouda tarafından kaleme alınan Norman ve Olmayan Süper Güçleri isimli kitabı siz değerli okurlarımız için hazırladık. 16.04.2024 dilinde ve Karton Kapak ebatında basılan ayrıca  9786259996769 sayfadan oluşan Norman ve Olmayan Süper Güçleri kitabı TÜRKÇE olarak yayınlanmıştır.  Norman ve Olmayan Süper Güçleri kitabını Seda Sevinç Kesim numarası ile orijinalliğini sorgulayabilirsiniz. Norman ve Olmayan Süper Güçleri PDF Oku.

Norman ve Olmayan Süper Güçleri PDF Oku

Norman’ın dünyasında herkesin özel bir kabiliyeti mevcuttur: gece görüşü, telepati, su altında nefes alma, uçma, duvarlardan geçme, görünmezlik ve daha birçoğu. Özel kabiliyetini keşfetme sırası ona da gelmiştir. Herhangi bir özel kabiliyetinin olmadığını tüm dünyanın öğreneceği sınava girmek zorundadır. Bu aşağılanmadan kurtulmanınsa tek yolu mevcuttur: Kiklop cihazını kandırmak! Ama nasıl? Arkadaşları Agathe, Franck ve Jibril ile çok tehlikeli bir plan kurarlar. Bu plan onlar için hiç beklemedikleri bir yola çıkmanın ilk adımıdır.
Herkesin süper kahraman olduğu bir çağda hiçbir süper gücünün olmaması ne kadar da aşağılayıcı olurdu değil mi? Hayattaki zorluklarla mücadele etmek, olduğun gibi kabul edilmek, sıkı dostluklar, koşulsuz sevgi ve aşk gibi insana has duygu ve kavramları yaşatarak, aslında işin hiç de öyle olmadığını gösteriyor bize Norman.
Haydi durma! Kamel Benaouda’ya Fransa’da “Gallimard Jeunesse ilk roman ödülü” kazandıran bu olağanüstü maceraya, sen de katıl!
PDF Kitap indir
YAZAR BİLGİSİ
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Gaziantep Oto Kiralama
Gaziantep Havalimanı Transfer
Gaziantep Oto Kiralama