Kahvenin Peşinde / Avrupa Café’lerinde – Viyana PDF oku indir

11.02.2024
54
Kahvenin Peşinde / Avrupa Café’lerinde – Viyana PDF oku indir

Kahvenin Peşinde / Avrupa Café’lerinde – Viyana PDF oku indir, PDF kitap depomuzda, Cem Selcen tarafından kaleme alınan Kahvenin Peşinde / Avrupa Café’lerinde – Viyana isimli kitabı siz değerli okurlarımız için hazırladık. 9786051924892 dilinde ve Kitap Kağıdı ebatında basılan ayrıca  TÜRKÇE sayfadan oluşan Kahvenin Peşinde / Avrupa Café’lerinde – Viyana kitabı 184 olarak yayınlanmıştır.  Kahvenin Peşinde / Avrupa Café’lerinde – Viyana kitabını 01.12.2022 numarası ile orijinalliğini sorgulayabilirsiniz. Kahvenin Peşinde / Avrupa Café’lerinde – Viyana PDF Oku.

Kahvenin Peşinde / Avrupa Café’lerinde – Viyana PDF Oku

“Elbet gün gelecek ve iyi bir pasta, iyi bir ütopya kadar mühim olacak. Kahve nasıl satılır? Bir café’de yalnız bir kadın ne yapar? Pasta çatalla mı kaşıkla mı yenir? Hangi millet hangi tür kahveyi seviyor? Kahveyi kavururken şeker katarsan ne olur? Papazlar café’lerde neden şarap içer? gibi konular mühim olacak. Benim bu yazdıklarımsa mühim olmayacak belki… Ama bir yolda yürürken, yerde görülüp takılınmış bir çizgi roman parçası gibi, o anı hafifleten, yaşanır kılan bir yanı olabilir. O da bize yeter.”
 
Roman ve öykü kitaplarıyla tanıdığımız Cem Selcen bu kez eski usul kalemleri ve defterleri ile Avrupa café’lerinde dolaşıyor. İlk durağı olan Viyana’da Café Mozart’tan edebiyatçıların uğrak yeri Café Bräunerhof’a, mühim birden fazla tarihi kişiyi ağırlayan Café Central’den bahçesindeki açık hava müze gecesine bizi kahvenin rehberliğinde bir yolculuğa çıkarıyor.
 
Kahvenin Peşinde / Avrupa Café’lerinde dizisi Viyana ile başlıyor…
 
Serinin diğer kitapları da çok yakında zamanda Paris, Berlin ve Roma şehirlerinde okuru kahvenin rehberliğinde yeni keşiflere çıkaracak.
PDF Kitap indir
YAZAR BİLGİSİ
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Gaziantep Oto Kiralama
Gaziantep Havalimanı Transfer
Gaziantep Oto Kiralama