Harry Potter ve Azkaban Tutsağı PDF oku indir

26.02.2024
79
Harry Potter ve Azkaban Tutsağı PDF oku indir

Harry Potter ve Azkaban Tutsağı PDF oku indir, PDF kitap depomuzda, J. K. Rowling tarafından kaleme alınan Harry Potter ve Azkaban Tutsağı isimli kitabı siz değerli okurlarımız için hazırladık. Kutlukhan Kutlu dilinde ve TÜRKÇE ebatında basılan ayrıca  30.06.2022 sayfadan oluşan Harry Potter ve Azkaban Tutsağı kitabı Harry Potter and the Prisoner of Azbakan olarak yayınlanmıştır.  Harry Potter ve Azkaban Tutsağı kitabını Sevin Okyay numarası ile orijinalliğini sorgulayabilirsiniz. Harry Potter ve Azkaban Tutsağı PDF Oku.

Harry Potter ve Azkaban Tutsağı PDF Oku

“Mahsur kalmış cadıların ve büyücülerin acil durum taşıtı Hızır Otobüs’e hoş geldiniz. Asanızı tuttuğunuz elinizi uzatın, otobüse atlayın, sizi istediğiniz yere götürelim.”
Sirius Black adında azılı bir katil, tüyler ürpertici Azkaban kalesinde tam on iki yıl boyunca tutsak kalmıştır. Tek lanetle on üç kişiyi birden öldüren Black’in, Karanlık Lord Voldemort’un hizmetkârı olduğuna kesin gözüyle bakılmaktadır. Bir yolunu bulup Azkaban’dan kaçan Black’in peşinde olduğu bir tek kişi mevcuttur: Harry Potter. Harry, büyücülük okulunun sihirli duvarları arasındayken, dostları ve öğretmenleriyle birlikteyken bile güvende değildir. Çünkü aralarında bir hain olabilir.
PDF Kitap indir
YAZAR BİLGİSİ
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Gaziantep Oto Kiralama
Gaziantep Havalimanı Transfer
Gaziantep Oto Kiralama