Kültürel Yokoluş PDF oku indir

02.03.2024
59
Kültürel Yokoluş PDF oku indir

Kültürel Yokoluş PDF oku indir, PDF kitap depomuzda, Muhammet Ustaoğlu tarafından kaleme alınan Kültürel Yokoluş isimli kitabı siz değerli okurlarımız için hazırladık. 9786253688899 dilinde ve Kitap Kağıdı ebatında basılan ayrıca  TÜRKÇE sayfadan oluşan Kültürel Yokoluş kitabı 352 olarak yayınlanmıştır.  Kültürel Yokoluş kitabını 02.03.2024 numarası ile orijinalliğini sorgulayabilirsiniz. Kültürel Yokoluş PDF Oku.

Kültürel Yokoluş PDF Oku

İnsanca yaşamak bir sanattır. Sanatsal yaşamak ise gerçek düşünce ile başlar. Aileden öğrenilen olumsuztelkinler ve öğrenilmişalışkanlıklar yüzünden kişi gerçek düşünceye kapalı bir robot misali alışılmış davranışları tekrarlayarak hep aynı döngü içinde yaşamaya çalışır. Dünya ve kendi için yararlı bir hedefi olmayan bireyler dünyevi işlerle kendini oyalayarak yaşam içinde kaybolup gitmektedir. Hayatta Varoluş amacını bulmak için kendinigeliştirmeli, çok okumalı ve araştırma alışkanlığı edinmelidir. İnsan diğer canlılardan tek farkı olan düşüncegücünü keşfederek hayat değerini artırmalıdır. 

Böyle gelmiş böyle gidecek mi?
Bu kitap; Klişe kişisel gelişim seminerlerinde bize dayatılan, şunu uygularsanız yaşamınız değişir, şöyle düşünürseniz her istediğiniz olur, evet diyin para aksından ziyade toplumumuzda gözlemlediğim sosyolojik olaylar ve psikolojik davranışları derleyerek, olumlu eleştiri tadında, hem sohbet edasında hem de biraz olsun düşünmenize katkıda bulunmayı amaçlamaktadır.

Bu Kitap; Kaybettiğiniz gerçek düşünebilme yetisini ve çocukluğunuzun yaratıcı hayal etme becerisini tekrar geri kazanabileceğinizi, çok istediğiniz takdirde hayallerinize kavuşabileceğinizi, alışkanlıklarınızın kaderiniz olmadığını ve onları gerçek düşünceyle değiştirebileceğinizi, etkili düşündükçe var olabilmenin sırrını keşfedebileceğinizi, var olmanın olağanüstü hazzı ile yaşam sevincinizi yakalayabileceğinizi öğretmeyi temenni etmekte, gerçek düşünce dalgaları içinde sörf yapmayı garanti etmektedir. 

Türkiye’de bu bölümdeki ilk basılan kitap en iyi dert ortağınız olacaktır. 
 

PDF Kitap indir
YAZAR BİLGİSİ
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Gaziantep Oto Kiralama
Gaziantep Havalimanı Transfer
Gaziantep Oto Kiralama