Kadın Haklarının Gerekçelendirilmesi (Ciltsiz) PDF oku indir

02.03.2024
57
Kadın Haklarının Gerekçelendirilmesi (Ciltsiz) PDF oku indir

Kadın Haklarının Gerekçelendirilmesi (Ciltsiz) PDF oku indir, PDF kitap depomuzda, Mary Wollstonecraft tarafından kaleme alınan Kadın Haklarının Gerekçelendirilmesi (Ciltsiz) isimli kitabı siz değerli okurlarımız için hazırladık. 31.07.2023 dilinde ve Karton Kapak ebatında basılan ayrıca  9789944880442 sayfadan oluşan Kadın Haklarının Gerekçelendirilmesi (Ciltsiz) kitabı TÜRKÇE olarak yayınlanmıştır.  Kadın Haklarının Gerekçelendirilmesi (Ciltsiz) kitabını Deniz Hakyemez numarası ile orijinalliğini sorgulayabilirsiniz. Kadın Haklarının Gerekçelendirilmesi (Ciltsiz) PDF Oku.

Kadın Haklarının Gerekçelendirilmesi (Ciltsiz) PDF Oku

Mary Wollstonecraft (1759-1797): 38 yıl süren kısa ömrüne karşın, erkek egemenliğindeki felsefe alanında yazdıklarıyla, kendinden sonraki yüzsenelerı kadın hakları hususunda derinden etkileyen bir 18. yüzyıl
düşünürüdür. Dilimize ilk kez çevrilen ve şimdilerden 215 yıl önce yayımlanan Kadın Haklarının Gerekçelendirilmesi (1792) ise, bundan beş yıl sonra, geleceğin Frankenstein’ını yazacak kızı Mary [Shelley]’nin doğumundan 11 gün sonra ölen Wollstonecraft’ın en temel yapıtıdır.

Deniz Hakyemez (1975); Bugüne dek Swift’ten Nadine Gordimer’a, Wollstonecraft’tan Poe’ya yaptığı çevirilerle, ustalarından aldığı bayrağı en iyi biçimde taşıyacağını ispatlamış yeni kuşak çevirmenlerindendir.

PDF Kitap indir
YAZAR BİLGİSİ
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Gaziantep Oto Kiralama
Gaziantep Havalimanı Transfer
Gaziantep Oto Kiralama