Sonsuzluk Bağı Antoloji Şiirler 1 PDF oku indir

03.03.2024
54
Sonsuzluk Bağı Antoloji Şiirler 1 PDF oku indir

Sonsuzluk Bağı Antoloji Şiirler 1 PDF oku indir, PDF kitap depomuzda, Kolektif tarafından kaleme alınan Sonsuzluk Bağı Antoloji Şiirler 1 isimli kitabı siz değerli okurlarımız için hazırladık. 9786258116298 dilinde ve Kitap Kağıdı ebatında basılan ayrıca  TÜRKÇE sayfadan oluşan Sonsuzluk Bağı Antoloji Şiirler 1 kitabı 248 olarak yayınlanmıştır.  Sonsuzluk Bağı Antoloji Şiirler 1 kitabını 01.06.2022 numarası ile orijinalliğini sorgulayabilirsiniz. Sonsuzluk Bağı Antoloji Şiirler 1 PDF Oku.

Sonsuzluk Bağı Antoloji Şiirler 1 PDF Oku

Bu antolojide şiire gönül vermiş ve yüreğinden süzmediği tek bir kelimeyi bile kağıda dökmemiş yirmi beş kalemin dizelerini okuyacaksınız.
Sevgiyle atılan her adım sonsuzlukta yerini alır dedik ve koyulduk yola. Özenle hazırlandık bu yolculuğa.. Şiirdir ruhun dizelerle yaptığı resim rengarenk bir tablo uzatıyoruz gözlerinize yurdun dört bir yanından kan bağı olmadan can bağı ile birbirine kenetlenmiş yirmi beş kalem. Biz bilinmekte ki şiirler şairlerden uzun yaşar bundan dolayı, yarınlara bugünlerden ölümsüz bir nefes bırakıyoruz.
 
Şahidi bulunacağınız bu yolculukta, heybenize sonsuz saadet dolması dileğiyle!..
 
Bu dostluk bağının kurulmasında emeğini hiç esirgemeyen Hakan Çakmakçılar ve sevgili eşi Semra Aydın Çakmakçılar’a çok teşekkür ediyoruz. Ömür boyu dostluğa diyoruz.
 
Çünkü sanatta saygı ilkemizdir.
PDF Kitap indir
YAZAR BİLGİSİ
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Gaziantep Oto Kiralama
Gaziantep Havalimanı Transfer
Gaziantep Oto Kiralama