Firuze’yi Sever Gibi PDF oku indir

04.03.2024
70
Firuze’yi Sever Gibi PDF oku indir

Firuze’yi Sever Gibi PDF oku indir, PDF kitap depomuzda, Aslıhan Acartürk tarafından kaleme alınan Firuze’yi Sever Gibi isimli kitabı siz değerli okurlarımız için hazırladık. 9786256933217 dilinde ve Kitap Kağıdı ebatında basılan ayrıca  TÜRKÇE sayfadan oluşan Firuze’yi Sever Gibi kitabı 212 olarak yayınlanmıştır.  Firuze’yi Sever Gibi kitabını 16.05.2023 numarası ile orijinalliğini sorgulayabilirsiniz. Firuze’yi Sever Gibi PDF Oku.

Firuze’yi Sever Gibi PDF Oku

Hayat macerasınde yalnız kalmaya mahkûm muyuz yoksa kendimiz mi bu sonu hazırlarız? Asım sorularının cevabını geçmişinde ararken yalnız ölecek olma tedirginliğinin kendi suçu olup olmadığını öğrenme gayesindedir.
 
“Hayatımın en mutlu sabahlarından birine uyanmıştım. Tarih 14 Temmuz 1981… O gün taktığım mavi kravatı nerede çıkardığımı bilmiyorum hala, bir daha hiç görmedim. Rengini hatırlıyorum, dokusu ise hala parmaklarımın ucunda. Firuze gelip yakalarımı düzeltmişti hatta. Lila elbisesinin içinde ne kadar da güzel görünüyordu. Sabaha dair tüm ayrıntılar aklımda sonrası ise derin bir boşluk gibi.”
PDF Kitap indir
YAZAR BİLGİSİ
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Gaziantep Oto Kiralama
Gaziantep Havalimanı Transfer
Gaziantep Oto Kiralama