Bahar Çiçekleri PDF oku indir

04.03.2024
63
Bahar Çiçekleri PDF oku indir

Bahar Çiçekleri PDF oku indir, PDF kitap depomuzda, Ali Can tarafından kaleme alınan Bahar Çiçekleri isimli kitabı siz değerli okurlarımız için hazırladık. 9786258319422 dilinde ve Kitap Kağıdı ebatında basılan ayrıca  TÜRKÇE sayfadan oluşan Bahar Çiçekleri kitabı 528 olarak yayınlanmıştır.  Bahar Çiçekleri kitabını 02.02.2023 numarası ile orijinalliğini sorgulayabilirsiniz. Bahar Çiçekleri PDF Oku.

Bahar Çiçekleri PDF Oku

Halil güneşin simalara yansıdığı kavruk yüzlere baktı. İlk günleri hatırladı. Kavruk yüzleri, dağınık saçları, heyecanları, yüzlerde hiç eksilmeyen tebessümleri, yorgunlukları…
Yaşar, Serhat, Binali, Hanım, Feride, Türkan, Bahar, Çiller, Gamze, Yasin, Elif, Taner, Ahmet, Hatice…
Uzun uzun baktı. İçini tarifsiz bir heyecan doldurdu. Bir elindeki çiçeklere bir de çocuklara bakıp mırıldandı: “İşte bahar çiçekleri, işte ülkemin geleceği…”
***
“Bahar Çiçekleri”, Anadolu’nun gönül coğrafyasında bir öğretmenin dokunduğu yüreklerin hikâyesi… Bir dokunuşun yüzlerimizde bırakacağı tebessümle ve ülkemizin geleceğine dair kalplerimizde yaratacağı heyecanla okunmaya değer bir roman… 
***
“Yazar, ikinci romanında bu kez Anadolu’da bir başka yörenin asil ruhuna ses veriyor. Yörenin renkleri, sesleri, mutlulukları, hüzünleri, hayalleri içinizde yankılanıyor.” (Yazar İsmail ZORBA)
PDF Kitap indir
YAZAR BİLGİSİ
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Gaziantep Oto Kiralama
Gaziantep Havalimanı Transfer
Gaziantep Oto Kiralama