Biz Filistinliyiz PDF oku indir

05.03.2024
64
Biz Filistinliyiz PDF oku indir

Biz Filistinliyiz PDF oku indir, PDF kitap depomuzda, Reem Kassis tarafından kaleme alınan Biz Filistinliyiz isimli kitabı siz değerli okurlarımız için hazırladık. 04.03.2024 dilinde ve Karton Kapak ebatında basılan ayrıca  9786052796894 sayfadan oluşan Biz Filistinliyiz kitabı TÜRKÇE olarak yayınlanmıştır.  Biz Filistinliyiz kitabını Noha Eilouti numarası ile orijinalliğini sorgulayabilirsiniz. Biz Filistinliyiz PDF Oku.

Biz Filistinliyiz PDF Oku

Filistin, dünyanın en fazla konuşulan ülkelerinden biri. Sayısız topluma konut sahibi olmuş köklü tarihi, bereketli toprakları, vatanlarını çok seven halkı ve kutsal mabedimiz Mescidi Aksa’yla hep gündemimizde.
Renkler, desenler, kültürel simgeler, mücadele, günlük hayat, ünlü lezzetler, şairler, ressamlar, sanatçılar…
Bu kitapta Filistin’i, bize bir Filistinli anlatıyor. Filistinli yazar Reem Kassis’in nahif dili, Filistinli ressam Noha Eilouti’nin olağanüstü renkleriyle gezimiz başlıyor. Kudüs sokaklarında kol kola geziyor, Gazze’de balık tutuyor, zeytin ağaçlarıyla tanışıyoruz.
Filistin ile ilgili sağlam bir bilgi temeli veren kitap, rahat okunan ilgi çekici üslubuyla 9 yaş ve üzeri okurlara hitap ediyor. Biz Filistinliyiz, alanında büyük bir boşluğu dolduruyor.
YAZAR BİLGİSİ
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Gaziantep Oto Kiralama
Gaziantep Havalimanı Transfer
Gaziantep Oto Kiralama