20 Dakikada Sunum PDF oku indir

20 Dakikada Sunum PDF oku indir

20 Dakikada Sunum PDF oku indir, PDF kitap depomuzda, Harvard Business Review tarafından kaleme alınan 20 Dakikada Sunum isimli kitabı siz değerli okurlarımız için hazırladık. 03.11.2023 dilinde ve Karton Kapak ebatında basılan ayrıca  9786254343742 sayfadan oluşan 20 Dakikada Sunum kitabı TÜRKÇE olarak yayınlanmıştır.  20 Dakikada Sunum kitabını Taner Gezer numarası ile orijinalliğini sorgulayabilirsiniz. 20 Dakikada Sunum PDF Oku.

20 Dakikada Sunum PDF Oku

Mesajınızı güçlendirin
Hedef kitlenizi ikna edin
Etkinizi ölçün
Yaklaşan sunumunuz hususunda stresli mi hissediyorsunuz? Düşüncelerinizi nasıl düzenleyeceğinizi yahut nasıl ifade edeceğinizi bilemiyor muşunuz? İlk kez sunum yapıyor olsanız bile nasıl etkili bir sunum yapabileceğinizi hızla öğrenebilirsiniz. 20 Dakikada Sunum, alanında uzman isimlerin bu hususta size yol göstermesine olanak sağlıyor.  
•    Mesajınızı net biçimde ifade etmenize ve hedef kitlenize uygun hale getirmenize
•    İçeriği düzenleyerek güncel ve ikna edici veriler toplamanıza
•    Doğru araçları ve görselleri seçmenize
•    Anlaşılır ve özgüvenli biçimde konuşmanıza ve soruları yanıtlamanıza 
•    Konuyu takip edip bir sonraki sunum için gerekli iyileştirmeleri yapmanıza faydalı oluyor. 
20 DAKİKADA SERİSİ 
Fazla zamanınız yok mu? HBR 20 Dakikada Serisi, en temel iş becerilerinde hızla ilerlemenize yol gösterecek. Bu seri, mühim yönetim konularında hızla yeni gelişmeler kazanmanıza ve mevcut detaylarınızi tazelemenize yol gösterecek kısa ve pratik kitaplardan oluşuyor. Serideki tüm kitaplar, iş dünyasının en güvenilir kaynaklarından, yönetici ve yönetici adayları için bi hayli hızlıca okunup uygulamaya konabilecek yüzlerce kıymetli tavsiye sunuyor. 
 
PDF Kitap indir
YAZAR BİLGİSİ
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Gaziantep Oto Kiralama
Gaziantep Havalimanı Transfer
Gaziantep Oto Kiralama