Sen Bir Yıldızsın Çocuklar İçin Özsaygı Rehberi PDF oku indir

13.03.2024
37
Sen Bir Yıldızsın  Çocuklar İçin Özsaygı Rehberi PDF oku indir

Sen Bir Yıldızsın Çocuklar İçin Özsaygı Rehberi PDF oku indir, PDF kitap depomuzda, Poppy O’Neill tarafından kaleme alınan Sen Bir Yıldızsın Çocuklar İçin Özsaygı Rehberi isimli kitabı siz değerli okurlarımız için hazırladık. 12.03.2024 dilinde ve Karton Kapak ebatında basılan ayrıca  9786051925370 sayfadan oluşan Sen Bir Yıldızsın Çocuklar İçin Özsaygı Rehberi kitabı TÜRKÇE olarak yayınlanmıştır.  Sen Bir Yıldızsın Çocuklar İçin Özsaygı Rehberi kitabını Selin Can Cemgil numarası ile orijinalliğini sorgulayabilirsiniz. Sen Bir Yıldızsın Çocuklar İçin Özsaygı Rehberi PDF Oku.

Sen Bir Yıldızsın Çocuklar İçin Özsaygı Rehberi PDF Oku

Çocuğunuz çok fazla soyutlanmış hissediyor ve sosyal ortamlara dahil olma hususunda kuvvetlik mü çekiyor?
 
İnsanların kendisi ile ilgili ne düşündüğü hususunda endişe mi duyuyor? Ya da belki de yalnızca kendisi ile ilgili ne hissettiğinden emin değildir?
 
Bunlar çocuğunuzun düşük özsaygıdan mustarip olduğunun işaretleri olabilir.
 
Bu kullanışlı rehber, çocuk psikolojisi uzman kişilerı tarafından kullanılan ispatlanmış bilişsel-davranışçı terapi metotlarıni, çocuğunuzun özsaygısını geliştirmesine yol gösterecek basit etkinliklerle bir araya getiriyor. Bu kitap 7-11 yaş arası çocuklara yöneliktir; bu zaman aralığında çocuğun özdeğer duygusunu, yalnızca o zamanda değil, gelecekte de etkileyebilecek bir çok şey olur.
 
Çocuğunuz, kendini özdeşleştirebileceği arkadaş canlısı ve destekleyici Dora’nın rehberliğinde olacak. Ebeveynler için de faydalı püf noktaları, ilham verici sözler ve kullanışlı bilgilerle dolu bu kitapla, keyifli ve merak uyandıran etkinlikler aracılığıyla özsaygısını kazanacak.
PDF Kitap indir
YAZAR BİLGİSİ
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Gaziantep Oto Kiralama
Gaziantep Havalimanı Transfer
Gaziantep Oto Kiralama