Fırtınaların ve Sessizliğin İlahisi PDF Oku

14.03.2024
44
Fırtınaların ve Sessizliğin İlahisi PDF Oku

Fırtınaların ve Sessizliğin İlahisi PDF oku, PDF kitap depomuzda, Roseanne A. Brown tarafından kaleme alınan Fırtınaların ve Sessizliğin İlahisi isimli kitabı siz değerli okurlarımız için hazırladık. 05.04.2023 dilinde ve Karton Kapak ebatında basılan ayrıca  9786258387421 sayfadan oluşan Fırtınaların ve Sessizliğin İlahisi kitabı TÜRKÇE olarak yayınlanmıştır.  Fırtınaların ve Sessizliğin İlahisi kitabını Ceren Gürein numarası ile orijinalliğini sorgulayabilirsiniz. Fırtınaların ve Sessizliğin İlahisi PDF Oku.

Fırtınaların ve Sessizliğin İlahisi PDF Oku

Karina, tahtına ve krallığına mal olan darbenin ardından her şeyini kaybetmişti. Artık hiçbir yerde güvende değildi ve doğuştan hakkı olanı alması için tek umudu, atalarının yüzsenelerdır kayıp şehrinde yatan ilahi gücü ele geçirmekti.
 
Bu esnada krallık Diriliş Ayini’yle kaosa sürüklenmişti ve tanrılar tarafından gönderilen felaketlerin ardı arkası kesilmiyordu. Dengenin tekrar sağlanmasının tek yolunun Karina olduğu meydana geldiğinda, Farid’in emriyle Malik sihrini onu ele geçirmek için kullanacaktı.
 
Sonande’yi bir arada tutan bağlar teker teker koparken Malik ile Karina bir kez daha arzuları ve görevleri arasında bölünmüştü. Korkunç bir yol ayrımına geldiklerinde, ikisi de en fazla neyin mühim olduğuna karar vermek zorunda kalacaklardı – dünyayı değiştirebilecek güç mü yoksa hayatlarını değiştirebilecek aşk mı?
 
“Adaletsizlik, sihir, aşk ve aksiyonla dolu bir hikâye.” Publishers Weekly (starred review)
PDF Kitap indir
YAZAR BİLGİSİ
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Gaziantep Oto Kiralama
Gaziantep Havalimanı Transfer
Gaziantep Oto Kiralama