Dune Mesihi PDF Oku

16.03.2024
68
Dune Mesihi PDF Oku

Dune Mesihi PDF oku, PDF kitap depomuzda, Frank Herbert tarafından kaleme alınan Dune Mesihi isimli kitabı siz değerli okurlarımız için hazırladık. 15.03.2024 dilinde ve 296 ebatında basılan ayrıca  Dune Messiah sayfadan oluşan Dune Mesihi kitabı 9786053755319 olarak yayınlanmıştır.  Dune Mesihi kitabını Dost Körpe numarası ile orijinalliğini sorgulayabilirsiniz. Dune Mesihi PDF Oku.

Dune Mesihi PDF Oku

Bir edebiyat klasiği olan, dünyanın en fazla satan bilimkurgu serisi olağanüstü Dune efsanesi, ikinci kitabı Dune Mesihi’yle macerasına devam ediyor.
 
Paul Muad’dib, gezegenlerin hakimi, kutsal savaşın görkemli galibi, prensken devrimci olan bir önder, fanatik bir dini kardeşliğin mesihi…
 
Fremenlerin başına geçip Dune adıyla bilinen Arrakis gezegenini kontrol etmeye başlamakla yetinmeyip evrenin hükümdarı olan Paul, çağlar süren bir düzene son vermiş, bir halkın kurtuluşu olmuş ve bir gezegenin en büyük ütopyasını gerçekleştirmeye ant içmiştir. Lakin zaferinden on iki yıl sonra, tüm bu güçlere sahip olmasının sebebi olan etkenler onun için bir tehlikeye dönüşür. Paul ise öngörülerine rağmen, felaket getireceğini düşündüğü geleceği değiştirmeye kararlıdır.
 
“İnanılmaz… Dune’a ait her şeye sahip, belki daha da fazlasına.”
–Galaxy Magazine
 
PDF Kitap indir
YAZAR BİLGİSİ
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Gaziantep Oto Kiralama
Gaziantep Havalimanı Transfer
Gaziantep Oto Kiralama