Aşkı Bulmanın ve Korumanın Yolları PDF Oku

16.03.2024
47
Aşkı Bulmanın ve Korumanın Yolları PDF Oku

Aşkı Bulmanın ve Korumanın Yolları PDF oku, PDF kitap depomuzda, Kürşat Başar tarafından kaleme alınan Aşkı Bulmanın ve Korumanın Yolları isimli kitabı siz değerli okurlarımız için hazırladık. 9789752893160 dilinde ve Kitap Kağıdı ebatında basılan ayrıca  TÜRKÇE sayfadan oluşan Aşkı Bulmanın ve Korumanın Yolları kitabı 250 olarak yayınlanmıştır.  Aşkı Bulmanın ve Korumanın Yolları kitabını 24.09.2014 numarası ile orijinalliğini sorgulayabilirsiniz. Aşkı Bulmanın ve Korumanın Yolları PDF Oku.

Aşkı Bulmanın ve Korumanın Yolları PDF Oku

Eve dönüyorum, gece başlıyor, bir dostum arıyor, bir yerlere gitmeyi öneriyor, ona, içimdeki boşluktan sözetmiyorum. Yine de “Senin neyin mutlu edeceğini biliyor musun?” diye soruyor. Tabii bilmiyorum!
Masanın üzerinde bir dergi duruyor, bir sigara yakıyorum, kapağında büyük, renkli başlıklar var, ’Aşkı Bulmanın ve Korumanın Yolları’, bunları okuyarak öğrenebilir miydik? Şimdi birlikte geçirdiğimiz birkaç yılın ayrıntı kısmıyla dolu bu evde sabaha karşı oturmak istemiyorum, o ayrıntı kısmı, ufak bir çocuğu yaşamımdan tümüyle çıkartmak istiyorum, unutmak, eğer imkansız değilse..
PDF Kitap indir
YAZAR BİLGİSİ
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Gaziantep Oto Kiralama
Gaziantep Havalimanı Transfer
Gaziantep Oto Kiralama