Yurtdışında Tarih Eğitimi (4 Cilt) PDF Oku

23.03.2024
54
Yurtdışında Tarih Eğitimi (4 Cilt) PDF Oku

Yurtdışında Tarih Eğitimi (4 Cilt) PDF oku, PDF kitap depomuzda, Bahri Ata Selahattin Kaymakçı Adnan Altun tarafından kaleme alınan Yurtdışında Tarih Eğitimi (4 Cilt) isimli kitabı siz değerli okurlarımız için hazırladık. 9786256491847 dilinde ve Kitap Kağıdı ebatında basılan ayrıca  TÜRKÇE sayfadan oluşan Yurtdışında Tarih Eğitimi (4 Cilt) kitabı 1384 olarak yayınlanmıştır.  Yurtdışında Tarih Eğitimi (4 Cilt) kitabını 22.03.2024 numarası ile orijinalliğini sorgulayabilirsiniz. Yurtdışında Tarih Eğitimi (4 Cilt) PDF Oku.

Yurtdışında Tarih Eğitimi (4 Cilt) PDF Oku

Türkiye’de tarih eğitimcilerinin öte yandan tarih eğitiminin tarihine yöneldikleri diğer yandan ise konu alanının farklı ülkelerdeki yansımalarına odaklandıkları görülüyor ki Türkiye’deki tarih eğitimcilerinin okumalarının Türkiye ve bugün ile sınırlı kalmadığı anlaşılıyor. Türk tarih eğitimcileri günü yorumlarken geçmiş bilgileri kullanmaya çalışıyor, bunun yanı sıra yurtdışı araştırmalar ve araştırmacılardan da faydalanıyor. Böylelikle ülkemizde ve dünyada tarih eğitim hayatına katkıda bulunmuş bilim bireylerinı unutmuyor ve diğer alan eğitimcilerine örnek oluyor.
Yurtdışında Tarih Eğitimi: Kişiler ve Eserleri adlı eserimizin temel amacı yabancı literatürde tarih eğitiminin zenginleşmesine katkı sağlayan bilim bireylerinı ve çalışmalarını tanıtarak ülkemizde tarih eğitiminin konu, yöntem ve içerik gelişimine katkı sağlamaktır. En sade anlatımla kitap yurtdışında tarih eğitiminin gidiş yolunu ortaya koyma iddiasındadır ve adeta “Tarih eğitimi nereye gidiyor? (What’s going on in history education?)” sorusunu yanıtlamaya çalışmaktadır.
PDF Kitap indir
YAZAR BİLGİSİ
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Gaziantep Oto Kiralama
Gaziantep Havalimanı Transfer
Gaziantep Oto Kiralama