Çanakkale Cennet Yolu PDF Oku

23.03.2024
44
Çanakkale Cennet Yolu PDF Oku

Çanakkale Cennet Yolu PDF oku, PDF kitap depomuzda, Duran Çetin tarafından kaleme alınan Çanakkale Cennet Yolu isimli kitabı siz değerli okurlarımız için hazırladık. 9786256990098 dilinde ve Kitap Kağıdı ebatında basılan ayrıca  TÜRKÇE sayfadan oluşan Çanakkale Cennet Yolu kitabı 128 olarak yayınlanmıştır.  Çanakkale Cennet Yolu kitabını 23.03.2024 numarası ile orijinalliğini sorgulayabilirsiniz. Çanakkale Cennet Yolu PDF Oku.

Çanakkale Cennet Yolu PDF Oku

En kuvvetli devletlerin birlikte saldırdığı Çanakkale de inanmış insanlar yürekleriyle savaştı. Ölümü cennet muştusu olarak görüp ‘Allahü Ekber’ nidalarıyla düşmanın üstüne koştu. Ölümü hiçe sayanları anlatmak kolay değil tabi ki. Ölümle dirilenleri kelama dökmek belki de en zor iş.
 
Bu kitap, okuduğunuz Çanakkale romanlarından farklıdır. Şanlı tarihimiz içinde çok özel bir yeri olan Çanakkale Savaşı, değişik bir tarzda ve belki de birazcık fantastik ögelerle desteklenerek anlatılıyor. Çanakkale’de şehit olan babasının mezarını bulmayı düşünerek, korkusuzca, tek başına kat ettiği yolun sonunda cepheye ulaşan çocuk yaştaki kahramanımızın, bir macerayı aratmayan mücadelesini okuyacaksanız.
 
Geçmişini bilmeyenlerin, geleceği güven içinde inşa etmesinin söz konusu olamayacağı gerçeğinden hareketle Çanakkale ruhunu anlatan kitap, savaşın teknik tabilerinden uzakta, o zaman dilimi içinde yaşanan duygu dünyasını okuyucuya sunuyor.
PDF Kitap indir
YAZAR BİLGİSİ
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Gaziantep Oto Kiralama
Gaziantep Havalimanı Transfer
Gaziantep Oto Kiralama