On Üçüncü Ev PDF Oku

23.03.2024
42
On Üçüncü Ev PDF Oku

On Üçüncü Ev PDF oku, PDF kitap depomuzda, Sharon Shinn tarafından kaleme alınan On Üçüncü Ev isimli kitabı siz değerli okurlarımız için hazırladık. 02.10.2020 dilinde ve Karton Kapak ebatında basılan ayrıca  9786053045786 sayfadan oluşan On Üçüncü Ev kitabı TÜRKÇE olarak yayınlanmıştır.  On Üçüncü Ev kitabını Barbaros Bostan numarası ile orijinalliğini sorgulayabilirsiniz. On Üçüncü Ev PDF Oku.

On Üçüncü Ev PDF Oku

On Üçüncü Ev
 
MİSTİK GİZEMLER VE BÜYÜLEYİCİ KARAKTERLERLE DOLU BİR MACERAYA BAŞLAMAYA HAZIR OLUN!

Sıradışı askerler ve büyücülerden oluşan bir grupla kral naibi Romar Brendan’ı kurtarma görevinden sonra Kirra, evine karışık duygularla döner. Üstüne üstlük babası tarafından asil evlerinin vârisi olarak üvey kardeşi Casserah’nın seçildiğini öğrenir. Tek istediği kendisi gibi şekil değiştiren yoldaşı Donnal’la vahşi doğada kaybolmak olan Kirra bu kararı saygıyla karşılar ama babası, onun evine olan bağlılığını sınamaya kararlıdır. Ona öncedenkilere hiç benzemeyen bir görev verir: Diğer Evler tarafından verilecek davetlere kardeşi Casserah’nın formuna bürünerek katılacak ve ailelerini en iyi biçimde temsil etmeye çalışacaktır. Lakin bu davetlere, ne kadar şekil değiştirirse değiştirsin onu her yerde tanıyacak ve onu, ölümcül tehlikelerle ve On Üçüncü Ev’in lordlarıyla yüz yüze getirecek biri daha katılacaktır…

“Olağanüstü… Diane Duane’i hatırlatan düzeyde lirik bir zarafet
 ve içtenyet… Harika bir fantezi seri.”
 – Publishers Weekly

“Lirik ve keyifli bir fantezi… Okuyucuların bağ kurabileceği iyi çizilmiş karakterlerle dolu… Gizli bir aşk ve ateşli bir macera. 
Fantezinin içinde romantizm seven okuyucular için ideal.”
 – Kirkus Reviews

“Aksiyon dolu bir hikâye… Epik fantezi severler Sharon Shinn’in olağanüstü hikâyesine bayılacak.”
 – Best Reviews

PDF Kitap indir
YAZAR BİLGİSİ
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Gaziantep Oto Kiralama
Gaziantep Havalimanı Transfer
Gaziantep Oto Kiralama