Buzul Kasabası PDF Oku

24.03.2024
47
Buzul Kasabası PDF Oku

Buzul Kasabası PDF oku, PDF kitap depomuzda, Ayşegül Caz tarafından kaleme alınan Buzul Kasabası isimli kitabı siz değerli okurlarımız için hazırladık. 9786256933774 dilinde ve Kitap Kağıdı ebatında basılan ayrıca  TÜRKÇE sayfadan oluşan Buzul Kasabası kitabı 223 olarak yayınlanmıştır.  Buzul Kasabası kitabını 18.01.2024 numarası ile orijinalliğini sorgulayabilirsiniz. Buzul Kasabası PDF Oku.

Buzul Kasabası PDF Oku

“Bilinmezler çoğu zaman insanın canını sıksa da arada bir bilinmezliğin olması iyi gelir insana. İnsan bir silkelenir, sonsuzluğun farkına varır, yapmak istemediği ve katlanmak zorunda kaldığı her şey için bir küfür savurması gerektiğini anlar o vakit. Yaşamla ölüm arasındaki kısacık zaman diliminde yaşayabileceği en güzel günleri yaşaması gerektiğini bilir ve ona göre hareket etmeye başlar.”
 
Yaşadığı kayıplarla mutsuz yaşamından kaçmak ve gerçek benliğini bulmak için bir gemi yolculuğuna çıkmaya karar vermişti. Leda, aitliğini yitirdiğini hissettiği şehirden ayrılırken tamamen bambaşka bir dünyanın içine düşeceğini tahmin edemezdi.
PDF Kitap indir
YAZAR BİLGİSİ
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Gaziantep Oto Kiralama
Gaziantep Havalimanı Transfer
Gaziantep Oto Kiralama