A Game Of Thrones / Taht Oyunları Seti (9 Kitap) (Kutulu) PDF Oku

28.03.2024
47
A Game Of Thrones / Taht Oyunları Seti (9 Kitap) (Kutulu) PDF Oku

A Game Of Thrones / Taht Oyunları Seti (9 Kitap) (Kutulu) PDF oku, PDF kitap depomuzda, George R.R. Martin tarafından kaleme alınan A Game Of Thrones / Taht Oyunları Seti (9 Kitap) (Kutulu) isimli kitabı siz değerli okurlarımız için hazırladık. 9789990010015 dilinde ve ebatında basılan ayrıca  TÜRKÇE sayfadan oluşan A Game Of Thrones / Taht Oyunları Seti (9 Kitap) (Kutulu) kitabı Karton Kapak olarak yayınlanmıştır.  A Game Of Thrones / Taht Oyunları Seti (9 Kitap) (Kutulu) kitabını 20.03.2024 numarası ile orijinalliğini sorgulayabilirsiniz. A Game Of Thrones / Taht Oyunları Seti (9 Kitap) (Kutulu) PDF Oku.

A Game Of Thrones / Taht Oyunları Seti (9 Kitap) (Kutulu) PDF Oku

Yazların on seneler, kışların bir insan ömrü sürebildiği diyarda, dehşetli ve  soğuk zamanlar yaklaşıyor. Kışyarı’nın kuzeyindeki buzul topraklarda, yedi Krallık’ı koruyan Sur’un ötesinde tehditkâr doğaüstü güçler toplanıyor… Acımasız soğuğun hüküm devam ettiği kuzeyden, uzak güneydeki sıcak zevk yurduna uzanan, leydiler, lordlar, savaşçılar, büyücüler ve katillerle dolu öykü, korkunç kehanetlerin işaret ettiği bir devirde başlar. Komplo, trajedi, ihanet, zafer ve dehşet dolu hadiselerin ortasında Starklar’ın, dostlarının ve düşmanlarının kaderi bıçak sırtında. Hedef, en ölümcül savaş olan taht oyununda muzaffer olmak.
 
George R. R. Martin türünün sınırlarını zorladığı Taht Oyunları ile bir şaheser ortaya koyuyor. Dünyanın dört bir yanındaki edebiyat okurlarını kesinlikle tatmin edecek destansı seride gizem, entrika, aşk ve macera dolu hikâyelerle büyülüyor.
 
 
Set İçi
 
Taht Oyunları
Kralların Çarpısması Kısım 1
Kralların Çarpısması Kısım 2
Kılıçların Fırtınası Kısım 1
Kılıçların Fırtınası Kısım 2
Kargaların Ziyafeti Kısım 1
Kargaların Ziyafeti Kısım 2
Ejderhaların Dansı Kısım 1
Ejderhaların Dansı Kısım 2
PDF Kitap indir
YAZAR BİLGİSİ
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Gaziantep Oto Kiralama
Gaziantep Havalimanı Transfer
Gaziantep Oto Kiralama