Kuyudaki Adam PDF Oku

01.04.2024
50
Kuyudaki Adam PDF Oku

Kuyudaki Adam PDF oku, PDF kitap depomuzda, Yaman Koray tarafından kaleme alınan Kuyudaki Adam isimli kitabı siz değerli okurlarımız için hazırladık. 9786057639332 dilinde ve Kitap Kağıdı ebatında basılan ayrıca  TÜRKÇE sayfadan oluşan Kuyudaki Adam kitabı 624 olarak yayınlanmıştır.  Kuyudaki Adam kitabını 29.12.2020 numarası ile orijinalliğini sorgulayabilirsiniz. Kuyudaki Adam PDF Oku.

Kuyudaki Adam PDF Oku

Güneş doğudan batsaydı.
Telveden köpüğe içilseydi kahve.
Razıyım, kirazlar önce meyve, sonra çiçek verseydi…
Kuşlar yumurta, kelebekler kurt, tüm ipekler dut yaprağı olsaydı da. İnsanlar da önce düşman, sonra dost olsaydılar birbirlerine.
 
Bir otobüs Erdek’ten Ankara’ya doğru yola çıkar. Yılmaz, rüyasında kaza geçireceğini gördüğü halde otobüse binmekten geri durmaz. O aslında ölüme gitmek ister. Dünyaveya insanlara da sırtını dönmüştür; kuyudadır.
Ankara’ya giden otobüsle birlikte biz de Yılmaz’ı kuyuya iten nedenlere, geçmişe doğru bir yolculuğa çıkarız: Kuyu neresidir, duvarlar hangi bireylerin etlerinden meydana gelir, peki oyundan kaçmak gerçekten olabilecek müdür?
Yaman Koray bu kez rotasını varoluşsal buhranlara çeviriyor; aşka, arkadaşlığa dair yeni sorular sorarken klasik müzikle demlenmiş bir roman sunuyor okurlarına.
PDF Kitap indir
YAZAR BİLGİSİ
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Gaziantep Oto Kiralama
Gaziantep Havalimanı Transfer
Gaziantep Oto Kiralama