Mass Effect – Yükseliş PDF Oku

01.04.2024
51
Mass Effect – Yükseliş PDF Oku

Mass Effect – Yükseliş PDF oku, PDF kitap depomuzda, Drew Karpyshyn tarafından kaleme alınan Mass Effect – Yükseliş isimli kitabı siz değerli okurlarımız için hazırladık. 9786055381912 dilinde ve Kitap Kağıdı ebatında basılan ayrıca  TÜRKÇE sayfadan oluşan Mass Effect – Yükseliş kitabı 304 olarak yayınlanmıştır.  Mass Effect – Yükseliş kitabını 01.08.2023 numarası ile orijinalliğini sorgulayabilirsiniz. Mass Effect – Yükseliş PDF Oku.

Mass Effect – Yükseliş PDF Oku

Elli bin yıl önce ortadan kaybolan Protheanlar, ileri teknoloji ürünü eserlerini galaksinin dört bir yanında bıraktılar. Mars’ta rastlantı sonucu bulunan bir Prothean eseri aracılığıyla insanlık da bu kadim ırkın teknolojik nimetlerinden faydalandı ve galaksinin diğer gelişmiş ırkları arasında yerini almaya başladı. Ne var ki yoldan çıkmış bir militan için hedef bu gelişmiş ırklar arasına katılmak değil, hâkimiyet kurmaktan başka bir şey değildi.
Bilim insanı Kahlee Sanders, özel yetenek sahibi “biyotik” çocukların olağanüstü güçlerini kullanmalarına yardım eden bir program olan Yükseliş Projesi’ne katılmak için İttifak’tan ayrılır. Programın en fazla gelecek vaat eden öğrencisi, otizmin sınırlarında ve halen on iki yaşında olan Gillian Grayson’dır. Lakin Kahlee’nin bilmediği bir şey mevcuttur: Gillian, öğrenciler üzerinde kaçak deneyler yürüterek programı sabote eden Cerberus adlı yasadışı bir örgütün masum piyonudur.
Cerberus’un planı açığa çıkınca, Gillian’ın babası çocuğunu Yükseliş Projesi’nden alıp kanunsuzluğun hüküm devam ettiği Terminus’a kaçar. Gillian’ı korumaya kararlı olan fakat Grayson’ın aslında bir Cerberus ajanı olduğunu bilmeyen Kahlee de onlarla birlikte gider. Kahlee ufak kızı babasının elinden kurtarmak için galaksinin en ücra köşelerine ulaşmak, zorlu düşmanlarla ve türlü önüne geçerle mücadele etmek zorunda kalacaktır.
YAZAR BİLGİSİ
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Gaziantep Oto Kiralama
Gaziantep Havalimanı Transfer
Gaziantep Oto Kiralama