Fesleğen Kokulu Rüyalar PDF Oku

03.04.2024
50
Fesleğen Kokulu Rüyalar PDF Oku

Fesleğen Kokulu Rüyalar PDF oku, PDF kitap depomuzda, Buket Adanç tarafından kaleme alınan Fesleğen Kokulu Rüyalar isimli kitabı siz değerli okurlarımız için hazırladık. 9786057667915 dilinde ve Kitap Kağıdı ebatında basılan ayrıca  TÜRKÇE sayfadan oluşan Fesleğen Kokulu Rüyalar kitabı 208 olarak yayınlanmıştır.  Fesleğen Kokulu Rüyalar kitabını 16.02.2021 numarası ile orijinalliğini sorgulayabilirsiniz. Fesleğen Kokulu Rüyalar PDF Oku.

Fesleğen Kokulu Rüyalar PDF Oku

24 yaşında bir ajansın metin yazarı olarak çalışan Nil, uzun seneler annesinin baskısı altında yaşamış, bulumia hastası bir genç kadındır. En büyük sorununin kilo olduğunu düşünerek, tüm kararlılığıyla diyetisyen Seyla Hanım’la başladığı seanslar zamanla bir terapiye dönmüştür ve geçmişiyle hesaplaşmasını sağlamıştır. Bu arada kendisiyle taban tabana zıt bir karakter olan Zeynel ile tanışması yaşamını değiştirmeye ve kendisinin değişik bir versiyonuna evrilmesine olan inancını körüklemiş, yeni bir yaşama başlama cesaretini göstermesine neden olmuştur.
 
Fesleğen Kokulu Rüyalar; toplumun özellikle genç kadınların güzellik kavramını, aile ilişkilerini ve aşkı yeniden sorgulamasını ve kendilerini fark etmelerini sağlayacak bir gerçek yaşam öyküsünün romanıdır.
PDF Kitap indir
YAZAR BİLGİSİ
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Gaziantep Oto Kiralama
Gaziantep Havalimanı Transfer
Gaziantep Oto Kiralama