Dünyayı Sığdırırdın Avuçlarına (Şiir) PDF Oku

06.04.2024
39
Dünyayı Sığdırırdın Avuçlarına (Şiir) PDF Oku

Dünyayı Sığdırırdın Avuçlarına (Şiir) PDF oku, PDF kitap depomuzda, Cemil Yüksel tarafından kaleme alınan Dünyayı Sığdırırdın Avuçlarına (Şiir) isimli kitabı siz değerli okurlarımız için hazırladık. 9786058016767 dilinde ve Kitap Kağıdı ebatında basılan ayrıca  TÜRKÇE sayfadan oluşan Dünyayı Sığdırırdın Avuçlarına (Şiir) kitabı 208 olarak yayınlanmıştır.  Dünyayı Sığdırırdın Avuçlarına (Şiir) kitabını 23.08.2021 numarası ile orijinalliğini sorgulayabilirsiniz. Dünyayı Sığdırırdın Avuçlarına (Şiir) PDF Oku.

Dünyayı Sığdırırdın Avuçlarına (Şiir) PDF Oku

Sevgi ve dostluğun değeri, yürekten gelmesinden ve koşulsuz olmasındandır.
Böylesine sevmek, insanın yücelebileceği en üst basamaklardan biri. Yüreğindeki sevgi kadar büyür insan.
Sevginin muhatabı yalnız insan değil çevremizdeki her şeydir. Birini bir şeyi birinden ötürü sevmek bile noksanlıktir. Sevgide ‘ötürü’ yoktur. ‘Her şeye rağmen’ mevcuttur.
 
Cemil Yüksek, koşulsuz bir sevgiyi, dostluğu, yüreği dünyayı avuçlarına sığdıracak kadar büyük bir dostun ve dostluğun izlerini, yansımalarını dökmüş mısralara. Yaşanan acıları, adaletsizliği, can acıtan toplumsal poblemleri, ince bir isyanla dile getirmiş şiirlerinde.
 
Böylesi bir sevgiyi ve dostluğu paylaşmak isteyenler, insanlığın derdini kendi derdi bilenler, her şiirde kendilerini bulacaklar, “İyi ki okudum.” diyeceklerdir.
 
Dünyayı sığdırırdın avuçlarına.
Oysa ellerin bildiğimiz kadardı.
PDF Kitap indir
YAZAR BİLGİSİ
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Gaziantep Oto Kiralama
Gaziantep Havalimanı Transfer
Gaziantep Oto Kiralama