Zatonya Su Altı Kitabı PDF Oku

13.04.2024
47
Zatonya Su Altı Kitabı PDF Oku

Zatonya Su Altı Kitabı PDF oku, PDF kitap depomuzda, Mustafa H. Öztürk tarafından kaleme alınan Zatonya Su Altı Kitabı isimli kitabı siz değerli okurlarımız için hazırladık. 9786256576070 dilinde ve Kitap Kağıdı ebatında basılan ayrıca  TÜRKÇE sayfadan oluşan Zatonya Su Altı Kitabı kitabı 96 olarak yayınlanmıştır.  Zatonya Su Altı Kitabı kitabını 06.04.2024 numarası ile orijinalliğini sorgulayabilirsiniz. Zatonya Su Altı Kitabı PDF Oku.

Zatonya Su Altı Kitabı PDF Oku

Su altı dünyası, çocuklar için hem heyecan verici hem de eğitici bir konudur.
ZATONYA Dikkat ve Mantık Sorularıyla Su Altı Etkinlik” kitabı, çocukların su altı dünyasını keşfetmesine ve bu husustaki detaylarını pekiştirmesine yol gösterecek keyifli ve eğitici etkinlikler içerir. Kitapta
yunus, balina gibi memeliler, bir çok balık türü, deniz anası, ahtapot, denizatı, deniz yıldızı, karetta, mercan, midye ve yosunlar gibi su altı canlıları ile suyun canlıların için önemi, su döngüsü ile alakalı bilgileri bulunmaktadır. Bunun yanı sıra ‘İcatlar’ bölümünde denizaltının bulunuşuna yer verilmiştir.
Kitapta, sudoku, fark bulmaca, mantık soruları, boyama ve kodlama soruları gibi çeşitli etkinlikler yer alıyor. Çocuklar, su altı temalı sudoku çözerek mantık becerilerini geliştirebilirler. İki resim arasındaki farkları bulmaya çalışarak dikkatlerini ve gözlem becerilerini geliştirebilirler. Su altı dünyasına dair detaylarını tercih ederek mantık sorularına yanıt verebilirler. Deniz kabukları, balıklar, deniz anaları ve diğer su altı canlılarını boyayarak hayal güçlerini kullanabilirler.
Kitap çocukların su altı dünyasına olan ilgisini ve merakını artırmaya yol gösterecek ve onlara su altı dünyası ile ilgili daha fazla bilgi edinmek için ilham verecek.

PDF Kitap indir
YAZAR BİLGİSİ
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Gaziantep Oto Kiralama
Gaziantep Havalimanı Transfer
Gaziantep Oto Kiralama