Hadi Bakalım, Gençler! PDF Oku

Hadi Bakalım, Gençler! PDF Oku

Hadi Bakalım, Gençler! PDF oku, PDF kitap depomuzda, Can İnce tarafından kaleme alınan Hadi Bakalım, Gençler! isimli kitabı siz değerli okurlarımız için hazırladık. 9786254205378 dilinde ve Kitap Kağıdı ebatında basılan ayrıca  TÜRKÇE sayfadan oluşan Hadi Bakalım, Gençler! kitabı 70 olarak yayınlanmıştır.  Hadi Bakalım, Gençler! kitabını 01.08.2022 numarası ile orijinalliğini sorgulayabilirsiniz. Hadi Bakalım, Gençler! PDF Oku.

Hadi Bakalım, Gençler! PDF Oku

Bu kitabı yazma isteğim, Twitter’da bir tweet görmem ile başladı. Kitabın amacı gençlere ufak de olsa bir katkı ve düşün dünyalarında minicik bir ışık yakabilmeye çalışmak idi. Karınca kararınca bir şeyler yapmak istedim ve böyle bir uğraşı içerisine girdim. Çünkü ülkemizde, eğer gençleri ve kadınları çok donanımlı hale getirebilirsek çok aydınlık günler bulunacağına inanan biriyim. Bu düşünce de beni körükledi.
Kitabı özellikle 14 – 35 yaş arası bireylere öneriyorum. Sınavlar için faydalı olabileceğini düşündüğüm kısımlar içeriyor.
Kitapta bahsetmiş olduğum indexleme metodu bi hayli mühimdir benim yaşamımda. Belki sizlerin de hoşuna giden bir metod olacaktır. Denemenizi tavsiye ederim.
Kitapta vurgulamak istediğim noktaları bölümler halinde yazdım. Kendini tanımanız hayatta başarı ve mutluluk için bence çok mühim.
Birçok insan sınavları bilirsem yaparım şeklinde düşünüyor ama bunun yanı sıra sınav ekosistemi psikoloji ile de alakalı ve bu yüzden bu kısıma da değinmek istedim.
Gelecek, teknoloji, hayat ve bilgi konuları şimdilerde bir çok noktada karşımıza çıkmaktadır. Bundan dolayı ben de ufak ısırıklar halinde fikirlerimi paylaşmak istedim bu kitabımda.
Benimle sosyal platform aracılığı ile iletişime geçebilirsiniz. Lütfen çekinmeyin.
Sevgiler ve keyifli okumalar.
PDF Kitap indir
YAZAR BİLGİSİ
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Gaziantep Oto Kiralama
Gaziantep Havalimanı Transfer
Gaziantep Oto Kiralama