Altın Öğütler 3 PDF Oku

Altın Öğütler 3 PDF Oku

Altın Öğütler 3 PDF oku, PDF kitap depomuzda, Latif Batı tarafından kaleme alınan Altın Öğütler 3 isimli kitabı siz değerli okurlarımız için hazırladık. 9789750167676 dilinde ve Kitap Kağıdı ebatında basılan ayrıca  TÜRKÇE sayfadan oluşan Altın Öğütler 3 kitabı 88 olarak yayınlanmıştır.  Altın Öğütler 3 kitabını 26.08.2021 numarası ile orijinalliğini sorgulayabilirsiniz. Altın Öğütler 3 PDF Oku.

Altın Öğütler 3 PDF Oku

Ey oğul!
Dostunu iyi seç. İki çeşit dost ve kardeş mevcuttur: Birisi, başına bir bela geldiği zaman seni korur; diğeri de mutluluk ve ikbal günlerinde senin dostundur.  (İmam-ı Gazali)
Ey oğul!
Anne-baban yaşlanınca elinden geldiği kadar onlara yardım et; çünkü ebeveynin, sen ufakken türlü türlü zahmetini çektiler. Devamlı onların hayır duasını al. Beddua ederlerse dünyan da, ahiretin de yıkılır. Anne-babanın rızası Allah’ın rızasıdır. Onların öfkelenmesi Allah’ın gazabıdır. (İmam-ı Gazali)
Ey oğul!     
Bıyık ve sakalınla oynama. Parmağını burnuna sokma. Yollara tükürme, sesli sümkürme. Elinle sinek kovalamayı terk et. (Lokman Hekim)
• Ehli olmayan bireylere sırrını açma. (Nâbi)
• Rehinsiz ve kefilsiz sakın kimseye mal verme ki, sonra bu hususta anlaşmazlık çıkar. (Nâbi)
• Gezip dolaşma mevsimi olan bahar ayları gelince gezintiye çık. Bazı zaman yeşillikle dolu yerlerde dolaş ve Allah’ın rahmetle ortaya koyduğu esere bak. (Nâbi)
• Küçük çocukları seviniz, başlarını okşayınız. Onları sevindiriniz ki, Peygamber Efendimizin emrini yerine getirmiş olasınız. (Hacı Bayram Veli)
 
PDF Kitap indir
YAZAR BİLGİSİ
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Gaziantep Oto Kiralama
Gaziantep Havalimanı Transfer
Gaziantep Oto Kiralama