Adressiz Mektuplar PDF Oku

26.04.2024
50
Adressiz Mektuplar PDF Oku

Adressiz Mektuplar PDF oku, PDF kitap depomuzda, Ender Yılmaz tarafından kaleme alınan Adressiz Mektuplar isimli kitabı siz değerli okurlarımız için hazırladık. 9786257649582 dilinde ve Kitap Kağıdı ebatında basılan ayrıca  TÜRKÇE sayfadan oluşan Adressiz Mektuplar kitabı 376 olarak yayınlanmıştır.  Adressiz Mektuplar kitabını 25.02.2021 numarası ile orijinalliğini sorgulayabilirsiniz. Adressiz Mektuplar PDF Oku.

Adressiz Mektuplar PDF Oku

Annesini kaybeden Ekrem, bu ölümü bir türlü kabullenemez ve bu isyanı ölümün ötesine inanmaya kadar gider. Bu inancın bedeli, yapayalnız kalmaktır. Bunun bunun yanında, bu yalnızlıktan kaçmak için çaresizce tanımadığı bireyleri arar, bir yerden bulduğu adreslere mektuplar yazar. Mektuplar, belirsiz telefon konuşmalarından daha derindir, kime gittiği belli olsa da özünde adressizdir çünkü şişeye konulup denize bırakılmış yardım çığlıklarından başka bir şey değildirler.
Bir gün bu mektuplarından birine yanıt gelir ve bütün yaşamı değişir. Onunla birlikte, düşlediği devrimi gerçekleştirmek için yaşayan Ahmet’in, aşk ve ailesi arasında sıkışmış Meryem’in, kimseyi kıramadığı için kırıldığını bile anlamayan Elif’in de yaşamı yeni gelenle değişmeye başlar ve onlar da bu biçare kadının yaşamını değiştirirler.
Adressiz mektuplar, birbirine dolanmış hayatların kısa öyküsü…
PDF Kitap indir
YAZAR BİLGİSİ
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Gaziantep Oto Kiralama
Gaziantep Havalimanı Transfer
Gaziantep Oto Kiralama