Yangın Ateşe Koşan Yiğitler PDF Oku

26.04.2024
40
Yangın  Ateşe Koşan Yiğitler PDF Oku

Yangın Ateşe Koşan Yiğitler PDF oku, PDF kitap depomuzda, Nurettin Orno tarafından kaleme alınan Yangın Ateşe Koşan Yiğitler isimli kitabı siz değerli okurlarımız için hazırladık. 9786057202567 dilinde ve Kitap Kağıdı ebatında basılan ayrıca  TÜRKÇE sayfadan oluşan Yangın Ateşe Koşan Yiğitler kitabı 108 olarak yayınlanmıştır.  Yangın Ateşe Koşan Yiğitler kitabını 02.12.2022 numarası ile orijinalliğini sorgulayabilirsiniz. Yangın Ateşe Koşan Yiğitler PDF Oku.

Yangın Ateşe Koşan Yiğitler PDF Oku

Girit Adası’nın Hanya vilayetinden göç eden bir aileye mensup olan Nurettin Orno, 1943 senesinde Beyoğlu’nda dünyaya geldi. 1963 senesinde Kuleli Askerî Lisesi’ni, 1965 senesinde Kara Harp Okulu’nu bitirerek katıldığı Türk ordusu saflarında mümtaz subay olarak hizmetler verdi. 
1979 senesinde Silahlı Kuvvetler Dil Okulu’nu dereceyle bitirdikten sonra Fransa’nın Montpellier şehrindeki edebiyat fakültesinde ileri düzeyde Fransızca lisan öğrenimi yaptı. 1984 yılı sonlarında kendi isteğiyle ordudan ayrılarak intisap ettiği sivil havacılık sektöründe Bodrum Imsık Havaalanı’nın yapım ve işletilmesinde mühim rol oynadı. Uzun seneler sigortacılık ve ayakkabı yan sanayi sektöründe hizmetler verdi. Halen evli, iki çocuk, üç torun sahibi olan Nurettin Orno’nun önceden “Sen Yine Bekle Beni” adlı şiir kitabı ile “Kaçış, Girit’te Son Kurban Bayramı” adlı yarı belgesel romanı yayımlanmıştır. “Aşk-ı Girit” ikinci şiir kitabıdır. “Yangın – Ateşe Koşan Yiğitler adlı romanı yine yarı belgesel niteliği taşımaktadır.
PDF Kitap indir
YAZAR BİLGİSİ
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Gaziantep Oto Kiralama
Gaziantep Havalimanı Transfer
Gaziantep Oto Kiralama