Sıddîk Hasan Han Eserleri Bağlamında Arap Dili ve Edebiyatındaki Yeri PDF Oku

27.04.2024
43
Sıddîk Hasan Han  Eserleri Bağlamında Arap Dili ve Edebiyatındaki Yeri PDF Oku

Sıddîk Hasan Han Eserleri Bağlamında Arap Dili ve Edebiyatındaki Yeri PDF oku, PDF kitap depomuzda, Yaşar Acat tarafından kaleme alınan Sıddîk Hasan Han Eserleri Bağlamında Arap Dili ve Edebiyatındaki Yeri isimli kitabı siz değerli okurlarımız için hazırladık. 9786256640641 dilinde ve Kitap Kağıdı ebatında basılan ayrıca  TÜRKÇE sayfadan oluşan Sıddîk Hasan Han Eserleri Bağlamında Arap Dili ve Edebiyatındaki Yeri kitabı 178 olarak yayınlanmıştır.  Sıddîk Hasan Han Eserleri Bağlamında Arap Dili ve Edebiyatındaki Yeri kitabını 26.04.2024 numarası ile orijinalliğini sorgulayabilirsiniz. Sıddîk Hasan Han Eserleri Bağlamında Arap Dili ve Edebiyatındaki Yeri PDF Oku.

Sıddîk Hasan Han Eserleri Bağlamında Arap Dili ve Edebiyatındaki Yeri PDF Oku

Sıddîk Hasan Han, Hint alt kıtasında XIX. yüzyılda yaşamış mühim bir alimdir. Eserleri ve ele aldığı konular incelendiğinde, çok yönlü bir bilgin olduğu ortaya çıkmaktadır. İslami ilimlerin çeşitli alanlarında kıymetli eserler kaleme almış ve Arapça, Farsça ve Urduca dillerinde toplam 222 eser yazarak İslami ilimlere katkıda bulunmuştur.

Bu kitap, eserleri bağlamında Sıddîk Hasan Han’ın Arap dili ve edebiyatındaki konumunu inceleyerek, bu alanda da derin bir bilgi birikimine sahip olduğunu göstermektedir. Lakin, Türkçe’de Sıddîk Hasan Han’ın Arap dilindeki konumunu kapsamlı bir biçimde ele alan bir çalışma şu ana kadar yapılmamıştır. Bu kitap, bu boşluğu doldurmayı ve Sıddîk Hasan Han’ın bu alandaki önemini ortaya koymayı amaçlamaktadır.

PDF Kitap indir
YAZAR BİLGİSİ
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Gaziantep Oto Kiralama
Gaziantep Havalimanı Transfer
Gaziantep Oto Kiralama