İletişim Çatışmaları ve Empati Sanatta ve Günlük Yaşamda PDF Oku

İletişim Çatışmaları ve Empati  Sanatta ve Günlük Yaşamda PDF Oku

İletişim Çatışmaları ve Empati Sanatta ve Günlük Yaşamda PDF oku, PDF kitap depomuzda, Prof. Dr. Üstün Dökmen tarafından kaleme alınan İletişim Çatışmaları ve Empati Sanatta ve Günlük Yaşamda isimli kitabı siz değerli okurlarımız için hazırladık. 9789751413215 dilinde ve Kitap Kağıdı ebatında basılan ayrıca  TÜRKÇE sayfadan oluşan İletişim Çatışmaları ve Empati Sanatta ve Günlük Yaşamda kitabı 392 olarak yayınlanmıştır.  İletişim Çatışmaları ve Empati Sanatta ve Günlük Yaşamda kitabını 20.03.2019 numarası ile orijinalliğini sorgulayabilirsiniz. İletişim Çatışmaları ve Empati Sanatta ve Günlük Yaşamda PDF Oku.

İletişim Çatışmaları ve Empati Sanatta ve Günlük Yaşamda PDF Oku

Bu kitapta ilk kez bireylerarası iletişimle alakalı bazı bilgiler veriliyor. Bu bilgiler, hem çocukların eğitiminde yararlı olabilir, hem de ailede, işyerinde ve benzeri mekanlarda görülen çatışmaların çözümüne ışık tutabilir.

Bunun yanı sıra, geleneksel kültürümüze ve bugünkü yaşam şekilimize yeni bir bakış açısıyla bakılarak bir iddia ortaya atılıyor. Bu iddiayı test etmek maksadıyla çeşitli kültür ürünlerimiz, özellikle edebiyatımıza ve sanat tarihimize ilişkin ürünler psikolojik açıdan inceleniyor. Bunun yanı sıra Prof. Dökmen iletişim çatışmaları ve empati ile alakalı yeni kuramsal modeller ve sınıflamalar geliştiriyor.

Tüm bu yönleriyle kitap, hem psikolojiye ilgi duyanlara hem de edebiyata ve sanat tarihine değişik bir bakış açısıyla yaklaşmak isteyenlere enteresan bilgiler sunuyor.

PDF Kitap indir
YAZAR BİLGİSİ
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Gaziantep Oto Kiralama
Gaziantep Havalimanı Transfer
Gaziantep Oto Kiralama