Yeryüzüne Rest Sarı Çıyanın Rüyası PDF Oku

29.04.2024
42
Yeryüzüne Rest  Sarı Çıyanın Rüyası PDF Oku

Yeryüzüne Rest Sarı Çıyanın Rüyası PDF oku, PDF kitap depomuzda, Emre Gürdal tarafından kaleme alınan Yeryüzüne Rest Sarı Çıyanın Rüyası isimli kitabı siz değerli okurlarımız için hazırladık. 9786058611924 dilinde ve Kitap Kağıdı ebatında basılan ayrıca  TÜRKÇE sayfadan oluşan Yeryüzüne Rest Sarı Çıyanın Rüyası kitabı 102 olarak yayınlanmıştır.  Yeryüzüne Rest Sarı Çıyanın Rüyası kitabını 15.05.2013 numarası ile orijinalliğini sorgulayabilirsiniz. Yeryüzüne Rest Sarı Çıyanın Rüyası PDF Oku.

Yeryüzüne Rest Sarı Çıyanın Rüyası PDF Oku

“Uyandığında başlayan bir rüya kime anlatılır.”

Varoluşçu felsefeye yirmi birinci yüzyıldan bakan, değerleri ve ahlakı sorgularken kitapla okur arasındaki ilişkiyi zorlayan, okuyucuyu sürekli olarak provoke eden bu roman, baştan başlamak zorunda kalacağınız bir başlangıç şiiri… Bir rest… İmkansız bir güzellik uğruna varoluşun, yaşamın, yeryüzünün verdiği acıyı görüyor ve bir artırıyor.

“On beş-on altı yaşlarında bir kız geçiyor emekleyerek. Ayakları çıplak, ellerine terlikler giymiş. Boynunda iple bağlanmış bir dilenci tası. Sallandıkça bozukluklar şıkırdıyor. Tüm insanlık tarihinin tam bir temsili gibi işte önümden geçiyor. Diz çökmüş ve herhangi bir tatmin için diğerlerine yalvaran. Korkayım mı, ağlayayım mı, şükür mü edeyim, bağırıp bir isyan mı örgütleyeyim? Ne uğruna? Sadece hayatta kalmak için dört ayak yalvaran insanlar krallığı için mi?

Değmez hiçbir yerde, zamanda ve biçimde…”

Sarı Çıyanın Rüyası devam edecek…

PDF Kitap indir
YAZAR BİLGİSİ
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Gaziantep Oto Kiralama
Gaziantep Havalimanı Transfer
Gaziantep Oto Kiralama