Kırmızı Gül PDF Oku

04.05.2024
43
Kırmızı Gül PDF Oku

Kırmızı Gül PDF oku, PDF kitap depomuzda, Musa Durmuş tarafından kaleme alınan Kırmızı Gül isimli kitabı siz değerli okurlarımız için hazırladık. 9786256356320 dilinde ve Kitap Kağıdı ebatında basılan ayrıca  TÜRKÇE sayfadan oluşan Kırmızı Gül kitabı 164 olarak yayınlanmıştır.  Kırmızı Gül kitabını 12.01.2024 numarası ile orijinalliğini sorgulayabilirsiniz. Kırmızı Gül PDF Oku.

Kırmızı Gül PDF Oku

Bu dünya öyle bir yer ki, her anı ayrı bir duygu. Bu duygular arada bir acı, arada bir sevinç ile gelip insanın yüreğine etki ederken, acılara katlanıp kabullenenler, her zaman güçlenirken neden ben, neden böyle, neden şöyle olmadı gibi düşünceleri ile yaşanacak bir sonra ki acıveyayanamaz olup kendinden bir parçasını kaybetmeye başlar.

Bu hikayede Halime yılardır kaybettikleri ile oğlu Mehmet’e daha çok bağlanıp sevginin üzerinde bir sevgi ile Mehmet’e bağlanır. Bu sevgi bağının ölüm ile kopması Halime’nin aklını da koparır alır. Geride kalan tertemiz yüreğinden dökülen sözlerdir. Böyle bir acı ki bugün hala kelimeleri dilimizden gönlümüze dokunur, hissettirir sevmenin bu kadar güzel ve acı olduğunu.

PDF Kitap indir
YAZAR BİLGİSİ
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Gaziantep Oto Kiralama
Gaziantep Havalimanı Transfer
Gaziantep Oto Kiralama