Mavi Bulut PDF Oku

05.05.2024
50
Mavi Bulut PDF Oku

Mavi Bulut PDF oku, PDF kitap depomuzda, Orhan T. Özdemir tarafından kaleme alınan Mavi Bulut isimli kitabı siz değerli okurlarımız için hazırladık. 9786057760104 dilinde ve Kitap Kağıdı ebatında basılan ayrıca  TÜRKÇE sayfadan oluşan Mavi Bulut kitabı 290 olarak yayınlanmıştır.  Mavi Bulut kitabını 05.02.2020 numarası ile orijinalliğini sorgulayabilirsiniz. Mavi Bulut PDF Oku.

Mavi Bulut PDF Oku

Yamanlar alışverişten döngükleri bir saatte trafiğine takıldıkları köprü altında çadırlarını kuran Sirk sakinlerine rastlarlar. Bu renkli bireylerin çalışmalarını izledikleri sırada, köprü girişinde sıkışan trafik içinde canhıraş çığlıklar duyulur. Ortalık bir anda savaş alanına döner.  
Çığlıklara neden olan sirkin reklamını yapan bir palyaçonun şempanzesidir. Şempanze türlü maskaralıklar yaparak araçların tepelerine dolaşmakta bazılarının açık camlarına tırmanıp içeri bakmaktadır. 

Kadınları korkuttuğu için kovalanan bu tatlı şempanze Yamanların açık camından içeri girip, sahibi gelene kadar yanlarına saklanacaktır.  

Güniz bu vesile ile tanıştığı palyaço Gino ve sirk oyuncuları ile hemen bir röportaj yapmak hevesine kapılır. 
Eve geldiklerine ceket yakasına taktığı,elmas iğnenin yerine olmadığını fark ederler. 

Son hafta içine maden kazılarında bulunan kaz yumurtası büyüklüğünde, MAVİ BULUT adını verdiği elması Güniz’e evlilik armağanı olarak vermek istemektedir. 

Otelle davet edildikleri akşam yemek öncesinde, Devi elması Yamanlara gösterir. Bu soluk kesici güzellikteki halen tıraşlanmamış kıymetli taş gözleri kamaştırmaktır.
Aynı günlerde otelde, gece yarısından sonra sirkin bir grup oyuncusunun sunduğu bir program sürmektedir. Programda, Yamanların aracına giren Şempanze ile Güniz’in röportaj yaptığı Gino adlı Palyaçonun ve kayıp eşyaların bulunduğu yerleri söyleyen fazla ünlü Hintli kâhinin gösteri mevcuttur.

Aynı gece düğün armağansi olacak dünyanın en büyük yontulmamış elması Mavi Bulut esrarlı bir biçimde kaybolur.
Yamanlar beklenmeyen hadiselerin ve entrikaların içine sürüklenirler.
 

PDF Kitap indir
YAZAR BİLGİSİ
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Gaziantep Oto Kiralama
Gaziantep Havalimanı Transfer
Gaziantep Oto Kiralama