Hazine PDF oku indir

10.02.2024
58
Hazine PDF oku indir

Hazine PDF oku indir, PDF kitap depomuzda, Cenk Kayakuş tarafından kaleme alınan Hazine isimli kitabı siz değerli okurlarımız için hazırladık. 9786058005037 dilinde ve Kitap Kağıdı ebatında basılan ayrıca  TÜRKÇE sayfadan oluşan Hazine kitabı 536 olarak yayınlanmıştır.  Hazine kitabını 09.03.2020 numarası ile orijinalliğini sorgulayabilirsiniz. Hazine PDF Oku.

Hazine PDF Oku

I. DÜNYA SAVAŞINDAN BU YANA SAKLANAN BÜYÜK SIR ORTAYA ÇIKIYOR!
 
 
AĞUSTOS 1915. GELİBOLU. Çanakkale Savaşı sırasında tanınmış Barbaros Hayreddin zırhlısı İngiliz HMS E11 denizaltısı tarafından Gelibolu’da batırılır. İçinde taşıdığı sırlar onlarca yıl gün yüzüne çıkmayacak biçimde boğazın karanlık sularına gömülür.
 
MAYIS 1944. KARADENİZ HAVA SINIRI. Türk yapımı Nu.D-38 yolcu uçağı Ankara-İstanbul arasında gerçekleşen gizli bir görev seferi esnasında karşısına çıkan iki Alman savaş uçağı tarafından kaçırılır. Uçağın taşıdığı mühim belgeler tüm mürettebatla birlikte ortadan kaybolur.
 
GÜNÜMÜZ. Bir reklam ajansı yöneticisi olan Sibel Akas isimli genç bir kadın, senelerdır yaşadığı evinden taşındığı sırada, belki de çocuklarının doğumundan bu yana dokunmadığı eski eşyaların arasında dedesinin askerlik zamanından kalma bir günlük bulur. 
 
Ulusal Arkeoloji Kurumu Proje Başkanı Hakan Geda ve ekibi, tarihin farklı dönemlerinde yaşanmış olan bu üç olayın birbirleriyle nasıl bir bağlantısı olduğundan habersiz, Bodrum’un güneybatısında kapsamlı bir arkeolojik kazı çalışması yürütmektedir. Hakan, kazıdan fırsat bulup da kafa dinlemek için teknesiyle bir akşamüstü denize açıldığı sırada Suriyeli mültecileri taşıyan bir teknenin alabora olduğunu görür ve mültecileri kurtarmaya girişir. Kazı, o günlerde Ege’de benzerleri defalarca yaşanan bu trajik olayın etkisiyle sarsılırken, Hakan’a Ulusal Arkeoloji Kurumu’nun yöneticisi İsmet Arhan’dan mühim bir telefon gelir. Eski eşyaların arasında bulunan günlük, seneler önce yapılan gizli Nu.D-38 seferini ve uçağın hiçbir biçimde kayda geçmeyen kaçırılma hikâyesini ifade etmektedir.
Cenk Kayakuş, sizi bir kere daha tarihin farklı dönemlerine götürüyor ve her sayfası gizem dolu olağanüstü bir macera sunuyor.
PDF Kitap indir
YAZAR BİLGİSİ
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Gaziantep Oto Kiralama
Gaziantep Havalimanı Transfer
Gaziantep Oto Kiralama