Haya ve Edep Abidesi Hz. Osman PDF oku indir

10.02.2024
64
Haya ve Edep Abidesi Hz. Osman PDF oku indir

Haya ve Edep Abidesi Hz. Osman PDF oku indir, PDF kitap depomuzda, Mithat Bala tarafından kaleme alınan Haya ve Edep Abidesi Hz. Osman isimli kitabı siz değerli okurlarımız için hazırladık. 9786051512976 dilinde ve Kitap Kağıdı ebatında basılan ayrıca  TÜRKÇE sayfadan oluşan Haya ve Edep Abidesi Hz. Osman kitabı 288 olarak yayınlanmıştır.  Haya ve Edep Abidesi Hz. Osman kitabını 07.11.2019 numarası ile orijinalliğini sorgulayabilirsiniz. Haya ve Edep Abidesi Hz. Osman PDF Oku.

Haya ve Edep Abidesi Hz. Osman PDF Oku

Meleklerin kendisinden hayâ ettiği, edep ve hayâda zirveye çıkmış, cömert ve bağışlaması bol, akrabalarına düşkün, Resul’ün dostu, örnek bir devlet adamı ve örnek bir Müslüman…
Yaşarken cennetle müjdelenen şanslı sahabilerden…
“Eğer bir kızım daha olsaydı onu da sana nikâhlardım” övgüsüne mazhar olmuş, iki nur sahibi hayırlı bir damat…
Genç yaşta Kureyş’in en zenginlerinden biri oldu. İslam’la şereflendi. Müşriklerin tehdit ve işkencelerine rağmen dininden vazgeçmedi. Mekke’deki servetini, konumunu terk ederek eşiyle birlikte Habeşistan’a ilk hicret edenlerdendi. Kısa sürede Medine’nin de en zenginlerinden oldu. Malıyla, Resulullah’a (sav) ve davasına en fazla yardımda bulunanlardan biriydi. Hz Ömer’in tayin ettiği Şura’da üçüncü halife seçildi. İslam devletinin sınırları onun zamanında Endülüs’ten Orta Asya’ya ulaştı.
Hz. Osman’ın bugüne de ışık tutan ibretlik yaşamını okuyacağınız bu romanda; Asr-ı Saadet’te gezecek, Resûlullah’ın (sav) dostlarıyla hemhâl olacaksınız.
PDF Kitap indir
YAZAR BİLGİSİ
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Gaziantep Oto Kiralama
Gaziantep Havalimanı Transfer
Gaziantep Oto Kiralama