Başka Türlü de Olur Toplu Şiirler PDF oku indir

10.02.2024
73
Başka Türlü de Olur  Toplu Şiirler PDF oku indir

Başka Türlü de Olur Toplu Şiirler PDF oku indir, PDF kitap depomuzda, Mehmet Can Doğan tarafından kaleme alınan Başka Türlü de Olur Toplu Şiirler isimli kitabı siz değerli okurlarımız için hazırladık. 9789750847028 dilinde ve Kitap Kağıdı ebatında basılan ayrıca  TÜRKÇE sayfadan oluşan Başka Türlü de Olur Toplu Şiirler kitabı 368 olarak yayınlanmıştır.  Başka Türlü de Olur Toplu Şiirler kitabını 20.03.2020 numarası ile orijinalliğini sorgulayabilirsiniz. Başka Türlü de Olur Toplu Şiirler PDF Oku.

Başka Türlü de Olur Toplu Şiirler PDF Oku

Yasını mı tutayım hayır yarasından mı alnından mı öpeyim hayır
kokmasın çürümesin iğrenilmesin diye mezarını mı kazayım hayır
ama kışkırtılmış her hayırın bir evet olduğunu nasıl anlatayım
hayır hayır hayır hayır
 
Mehmet Can Doğan şiir kitapları Başka Türlü de Olur adıyla tek cilt halinde Yapı Kredi Yayınları tarafından yayımlandı. Şiirimizin son otuz senesinde şiirleri ve modern şiirimiz üstüne inceleme, eleştiri kitaplarıyla tanınan Mehmet Can Doğan’ın Mene Tekel Feres, Törenler ve Komplolar, Şaman, Boyunca, Attar, Üvey İkiz, Camekân adlı kitapları böylece bir araya gelmiş oldu.
Başka Türlü de Olur insanı tecrübeleriyle kavrayan, toplumu olduğu kadar doğayı da insanın var oluşunda çevreleyici bir alan olarak gören, insanın macerasını mitoloji ve tarihle derinleştiren şiirler toplamı. Varlığın dil içinde kurulduğu bu şiirler, kapalı ve yoğun anlam dünyasını, dile inancından alıyor.
PDF Kitap indir
YAZAR BİLGİSİ
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Gaziantep Oto Kiralama
Gaziantep Havalimanı Transfer
Gaziantep Oto Kiralama