Leyla’dan Vuslata Yolculuk Şiirleri PDF oku indir

11.02.2024
67
Leyla’dan Vuslata Yolculuk Şiirleri PDF oku indir

Leyla’dan Vuslata Yolculuk Şiirleri PDF oku indir, PDF kitap depomuzda, Meryem Kırk tarafından kaleme alınan Leyla’dan Vuslata Yolculuk Şiirleri isimli kitabı siz değerli okurlarımız için hazırladık. 9786256355354 dilinde ve Kitap Kağıdı ebatında basılan ayrıca  TÜRKÇE sayfadan oluşan Leyla’dan Vuslata Yolculuk Şiirleri kitabı 76 olarak yayınlanmıştır.  Leyla’dan Vuslata Yolculuk Şiirleri kitabını 30.01.2023 numarası ile orijinalliğini sorgulayabilirsiniz. Leyla’dan Vuslata Yolculuk Şiirleri PDF Oku.

Leyla’dan Vuslata Yolculuk Şiirleri PDF Oku

Her insanın bu dünyaya geliş amacı mevcuttur. Hayat amacı olmayanlar “Kendimi bir boşluğa nasıl bırakırım?” korkusuyla veya gelecek endişesi olmadan yasayıp gider. Benim bu kitabı yazma amacım; Yaradan’a olan sonsuz sevdamın bir nişanesi, geleceğin yollarına ışık tutması, keşif yolculuğuma heyecan katması adına satırlara dökülmüştür.

İnişli çıkışlı hayat merdiveninde kendime bir yol buldum. Bu yolda her türlü sıkıntı, dert, çakıl taşı, engebeli yol mevcut. Benim hayatla bütünleşip şiirle can bulduğum satırlarıma senin de eşlik etmeni çok isterim çünkü bu bir bakıma senin de yolculuğun… Satırları okurken kendini başka diyarlarda hissedebilirsin. Senli benli bu yolculuğun ikimize de yeni kapılar açması duasıyla…

PDF Kitap indir
YAZAR BİLGİSİ
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Gaziantep Oto Kiralama
Gaziantep Havalimanı Transfer
Gaziantep Oto Kiralama