Sarıl Bana PDF oku indir

11.02.2024
66
Sarıl Bana PDF oku indir

Sarıl Bana PDF oku indir, PDF kitap depomuzda, Serdar Özkan tarafından kaleme alınan Sarıl Bana isimli kitabı siz değerli okurlarımız için hazırladık. 9786053041481 dilinde ve Kitap Kağıdı ebatında basılan ayrıca  TÜRKÇE sayfadan oluşan Sarıl Bana kitabı 160 olarak yayınlanmıştır.  Sarıl Bana kitabını 13.12.2016 numarası ile orijinalliğini sorgulayabilirsiniz. Sarıl Bana PDF Oku.

Sarıl Bana PDF Oku

Herkes önce ben diyor, kendi isteği olsun istiyor, fakat zorunluluktan veya bir menfaat beklentisiyle kendi isteğinden feragat ediyordu. Peki böyle mi olmalıydı?
 
 “O anda bir his dünyaya geldi kalbime. Bütün insanlığın ruhu tekti ve farklı bedenlerde hapsolmuş bu ruh, ne zaman değişik bir beden görse, ona, Sarıl bana! diye haykırıyordu adeta. O, karşısındaki bedenin içindekinin kendisinden başkası olmadığını biliyordu çünkü. Kendisiyle birleşmeden, kendisiyle buluşmadan huzura eremeyeceğini biliyordu. Bölünmüşlüğe, ayrılığa dayanamıyordu. İkiliğe dayanamıyordu. Bütün varlık birdi çünkü. Allah birdi. Gözler bunu göremese de, ruh, gözlerin göremediğini görüyor ve bunun için karşısındakine “Sarıl bana!” diye haykırıyordu. Kendisiyle tekrar buluşmak için.”
44 dilde 100’ü aşkın ülkede okunan Türk romancı Serdar Özkan’ın kaleminden… Kalplerimizin, ruhlarımızın hiçbir zamanda olmadığı kadar ayrı düştüğü, bölündüğü, ötekileştirildiği şu günlerde, birlik, bağlılık ve sevgi üzerine bir solukta okuyacağınız yeni bir roman. 
 
“Serdar Özkan ismi şimdiden Paulo Coelho, Richard Bach ve hatta Antoine de Saint-Exupéry ile birlikte anılıyor.” –Corriere della Sera,  İtalya 
PDF Kitap indir
YAZAR BİLGİSİ
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Gaziantep Oto Kiralama
Gaziantep Havalimanı Transfer
Gaziantep Oto Kiralama