2BA Beden Beyin Akımı PDF oku indir

11.02.2024
64
2BA Beden Beyin Akımı PDF oku indir

2BA Beden Beyin Akımı PDF oku indir, PDF kitap depomuzda, Prof. Dr. Ahmet Bican Ercilasun tarafından kaleme alınan 2BA Beden Beyin Akımı isimli kitabı siz değerli okurlarımız için hazırladık. 9789753388276 dilinde ve Kitap Kağıdı ebatında basılan ayrıca  TÜRKÇE sayfadan oluşan 2BA Beden Beyin Akımı kitabı 130 olarak yayınlanmıştır.  2BA Beden Beyin Akımı kitabını 19.01.2017 numarası ile orijinalliğini sorgulayabilirsiniz. 2BA Beden Beyin Akımı PDF Oku.

2BA Beden Beyin Akımı PDF Oku

2BA, Bir dil ve destan bilimcinin romanıdır. Romanın ana kahramanı, yazarın ruhu denilebilecek BEDEN-BEYİN AKIMI’dır. Bedenden ayrılma becerisi kazanan 2BA, tarihin muhtelif devirlerinde serbestçe dolaşır. İlk konuşan insanın 170.000 yıl önce yaşadığı Habeşistan’dan Cem Sultan’ın yaşadığı Roma’ya; İstemi Kağan zamanından 17. yüzyıl Kıbrıs’ına dek uzanan karmaşık bir maceralar ağı.
Yazar adeta bilincini serbest bırakmıştır ve bilinç, her türlü mantık, zaman ve mekân bağından azade, oradan oraya gidip gelmektedir.
Yazarlarımızca ihmal edilen Türk destanı, Prof. Dr. Ahmet B. Ercilasun’un gözde konularından biridir. Hem tema, hem uslûp olarak Ercilasun’un destandan kopamadığını bu romanında da göreceksiniz.
PDF Kitap indir
YAZAR BİLGİSİ
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Gaziantep Oto Kiralama
Gaziantep Havalimanı Transfer
Gaziantep Oto Kiralama