Yolum Umutla PDF oku indir

12.02.2024
61
Yolum Umutla PDF oku indir

Yolum Umutla PDF oku indir, PDF kitap depomuzda, Esin Karadeniz tarafından kaleme alınan Yolum Umutla isimli kitabı siz değerli okurlarımız için hazırladık. 9786052305997 dilinde ve Kitap Kağıdı ebatında basılan ayrıca  TÜRKÇE sayfadan oluşan Yolum Umutla kitabı 320 olarak yayınlanmıştır.  Yolum Umutla kitabını 02.06.2023 numarası ile orijinalliğini sorgulayabilirsiniz. Yolum Umutla PDF Oku.

Yolum Umutla PDF Oku

BU ESERİ OKURKEN KARŞILAŞACAĞINIZ QR KODLAR İLE DÖNEMİN RUHUNU DERİNLEMESİNE ANLAYACAĞINIZ MÜZİKLER EŞLİK EDECEK SİZE…
 
YOLUM UMUTLA
 “Roman gayet iyi. Karakterler sağlam betimlenmiş, olay örgüsü, mekân anlatımı tatmin edici. Konu zaten bizim ilk gençliğimizi (12 Eylül öncesi) kapsadığı için cazip. Bir dönem romanı. 20’li yaşları üniversitede yaşarken ölümle burun buruna gelen, o karmaşada aşkı da ıskalamayan gençliğin hikâyesi. Romandaki sorgulamalar da dozunda olmuş. Esin Karadeniz’in ilk romanı. Lakin ilk romanın taşıması olası acemilikleri, çiğlikleri yok. Betimlemeler ve geçişler ustaca olmuş. Bunun yanı sıra yazarın 1980 doğumlu olduğunu ve o dönemin bizzat içinde bulunmadığını da vurgulamak gerek. Bu handikapa rağmen, Esin Karadeniz, “dışarıdan” bir gözlemci gibi değil, roman karakterlerini bir adım geriden takip eden canlı bir kalem gibi olmayı başarmış.’’
Cihan OĞUZ -Şair/Eleştirmen
   ‘’Dava uğruna yaşadıkları aşktan suçluluk duyanların hikayesidir YOLUM UMUTLA.
Esin Karadeniz alışılmışın çok dışında bir yerden bakıyor ihtilal senelerına. Sevmenin, aşkın söz dinlemez, taraf tutmaz yanına değiniyor usta kalemiyle. Muammalarda yok olup giden gencecik bedenlerin, yüreklerinde esip sönen fırtınaları anlatıyor hümanist bir dille. Üstelik, bu hüzünlü hikakeyi yazarken dinlediği şarkılar da okurken yüreğimizde tınlayıp bize eşlik ediyor.
Bahar Yaka – Yazar
PDF Kitap indir
YAZAR BİLGİSİ
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Gaziantep Oto Kiralama
Gaziantep Havalimanı Transfer
Gaziantep Oto Kiralama