Daima Hatırla PDF oku indir

13.02.2024
60
Daima Hatırla PDF oku indir

Daima Hatırla PDF oku indir, PDF kitap depomuzda, Engin Noyan tarafından kaleme alınan Daima Hatırla isimli kitabı siz değerli okurlarımız için hazırladık. 9786254121388 dilinde ve Kitap Kağıdı ebatında basılan ayrıca  TÜRKÇE sayfadan oluşan Daima Hatırla kitabı 118 olarak yayınlanmıştır.  Daima Hatırla kitabını 09.06.2021 numarası ile orijinalliğini sorgulayabilirsiniz. Daima Hatırla PDF Oku.

Daima Hatırla PDF Oku

Her an’ın bir sözü, anıların unutulmaya yüz tutacak görünümleri mevcuttur. Unutup unutulacağız, belki de bundandır fotoğrafa düşkünlüğümüz, an’da ve sonsuzlukta kendimizi, sevdiklerimizi var etme arzumuz.

Bir fotoğraf enstantanesinden geçmişe ve umuda yürünen yollar, Ege boyu pedallanan kaybolmuşluklar, karşılaşılan aynalardaki anılar, bozkırın yoksuzluğu, uyuyan bir gölün hafızası ve İstanbul’un renkleri beliriyor bu kitapta.

Şiir ve öykü arasında salınan sözlerle başka bir sen’in izinde yürürken kentin sokaklarında kaybolabilir, çiçeğe durmuş yenidünya ağacını yalnız bir pencerede seyre dalmış hâlde bulabilirsiniz kendinizi. Meyvesini yemek size ve zamana kalmış.

PDF Kitap indir
YAZAR BİLGİSİ
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Gaziantep Oto Kiralama
Gaziantep Havalimanı Transfer
Gaziantep Oto Kiralama