Ateşpare 2 (Ciltli) PDF oku indir

13.02.2024
335
Ateşpare 2 (Ciltli) PDF oku indir

Ateşpare 2 (Ciltli) PDF oku indir, PDF kitap depomuzda, Ceren Melek tarafından kaleme alınan Ateşpare 2 (Ciltli) isimli kitabı siz değerli okurlarımız için hazırladık. 9786258133639 dilinde ve Kitap Kağıdı ebatında basılan ayrıca  TÜRKÇE sayfadan oluşan Ateşpare 2 (Ciltli) kitabı 400 olarak yayınlanmıştır.  Ateşpare 2 (Ciltli) kitabını 08.12.2022 numarası ile orijinalliğini sorgulayabilirsiniz. Ateşpare 2 (Ciltli) PDF Oku.

Ateşpare 2 (Ciltli) PDF Oku

Vahşi katil Aşkın’ın ve gizli örgüt önderi Ateş’in yolları bir girdabın içinde kesişmiştir. Aşkın ilk defa Ateş’e yenilmiştir fakat Ateş daha büyük bir yenilginin içine düşmüştür. İkisi de o girdabın içinde sürüklenirken birbirlerine oyunlar oynayıp kendilerini büyük bir iç savaşın içine çekmişlerdir. Lakin bilmedikleri bir şey mevcuttur: Bu oyunun sonu en başından bellidir.
 
Ateş ve Aşkın aralarındaki tutku ve çekime karşı koyamayarak her geçen gün biraz daha yakınlaşırken kendilerini sürekli olarak durdurmaya çalışırlar fakat bu çekime ikisinin de karşı koyması artık olabilecek değildir. Sadece hisleriyle değil, bunun yanı sıra karşılarına çıkan büyük düşmanlarıyla da savaşmak mecburiyetindedirler.
 
Düştükleri yangın ikisini de canlı canlı yakmaya başlamıştır, yangının ne kadar büyük olduğunu fark etmişlerdir fakat ikisi de bunu durduramayacaktır.
 
“Perdelediğimi savunduğu kuşkularımı oldukları yere bıraktım. O, kuşkuları yok ettiğimi sanabilirdi ama belki de o kuşkular Ateş ve ateş parçasından daha yakıcı olacaktı. Bu lavların üzerinde oynanan bir kumardı, yalnızca bir kişi dengesini bulacaktı.”
*Uyarı: Argo ve küfürlü ifadeler içerir.
Yetişkin okurlar içindir
PDF Kitap indir
YAZAR BİLGİSİ
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Gaziantep Oto Kiralama
Gaziantep Havalimanı Transfer
Gaziantep Oto Kiralama