Ölüme Tutulmak (İstanbul’un Eski Bağımlıları) PDF oku indir

13.02.2024
67
Ölüme Tutulmak (İstanbul’un Eski Bağımlıları) PDF oku indir

Ölüme Tutulmak (İstanbul’un Eski Bağımlıları) PDF oku indir, PDF kitap depomuzda, Ömer Obuz tarafından kaleme alınan Ölüme Tutulmak (İstanbul’un Eski Bağımlıları) isimli kitabı siz değerli okurlarımız için hazırladık. 9786059872874 dilinde ve Kitap Kağıdı ebatında basılan ayrıca  TÜRKÇE sayfadan oluşan Ölüme Tutulmak (İstanbul’un Eski Bağımlıları) kitabı 261 olarak yayınlanmıştır.  Ölüme Tutulmak (İstanbul’un Eski Bağımlıları) kitabını 06.09.2021 numarası ile orijinalliğini sorgulayabilirsiniz. Ölüme Tutulmak (İstanbul’un Eski Bağımlıları) PDF Oku.

Ölüme Tutulmak (İstanbul’un Eski Bağımlıları) PDF Oku

İspirto bağımlısı Hidayet, aşkına kavuşamamanın eleminden kokainle intihar eden Ruhi, esrarkeş Şevket veya tek göz odasında içtiği son esrar sigaralarından sonra ölen, cesedi bulunduğunda ise yüzünün bir kısmının farelerce yendiği anlaşılan Hilmi, evinde, bir sandalyenin üzerinde ölü bulunan kokainman Haydar, sahip olduğu her şeyi kaybeden morfinman Afife Jale, eroine canını teslim eden Seyfi, sağlığından olan rakı bağımlısı Zülfikar yahut eroinman Sevim. İsmi geçen ve kaderleri birbirine benzeyen bu gibi daha nice bağımlının ortak noktası, acıları ve kaçmaya çalıştıkça dibe çökmeleriydi.
Bu kitap, Osmanlı İmparatorluğu’ndan Cumhuriyet’e; oldukları yerde mutlu olmayanları, kamburlar içinde daha kamburları, daha bencilleri, en çirkinleri, en güzelleri, dışlanmışları, talihsizleri, ötekileri-berikileri, yani kabından taşarak ölüme sıkı sıkıya tutulanları ifade etmektedir.
ÖmÖmer Obuz, bu yönüyle bireylerin haz arayışlarına, acıyla ilişkilerine, kuvvetli olma peşinde ne kadar zayıf kaldıklarına odaklanırken İstanbul’da hüznün tarihinin ardından gidiyor.
PDF Kitap indir
YAZAR BİLGİSİ
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Gaziantep Oto Kiralama
Gaziantep Havalimanı Transfer
Gaziantep Oto Kiralama