Anahtar PDF oku indir

13.02.2024
83
Anahtar PDF oku indir

Anahtar PDF oku indir, PDF kitap depomuzda, Yaşar Özdemir tarafından kaleme alınan Anahtar isimli kitabı siz değerli okurlarımız için hazırladık. 9786057055712 dilinde ve Kitap Kağıdı ebatında basılan ayrıca  TÜRKÇE sayfadan oluşan Anahtar kitabı 424 olarak yayınlanmıştır.  Anahtar kitabını 21.05.2021 numarası ile orijinalliğini sorgulayabilirsiniz. Anahtar PDF Oku.

Anahtar PDF Oku

Kazanılması imkânsız gibi görünen bir savaşı göze almaya sizi ne ikna edebilir? Ailenizin güvenliği, inançlarınız, intikam duygusu veya özgürlüğünüz… Peki, bunların hepsinın tehdit altında olduğu bir durumla karşılaşırsanız, köşenize çekilip nefes almaktan ibaret bir yaşama razı olur musunuz?
Tüm dünyayı ele geçirmek adına yüzsenelerdır aralıksız bir biçimde çaba harcayan kadim bir organizasyonun karşısında durmaya çalışan bir grup insan, yüzleşmek durumunda kaldıkları zorluklara ve yaşadıkları kayıplara rağmen, mücadelenin dengelerini değiştirebilecek bilgiler edinmeye başlamışlardır. Şimdi sorun, ellerindeki silahları nasıl kullanmaları gerektiğidir.
Kilit” ile başlayan heyecanın dozu, serinin ikinci kitabı olan “Anahtar” ile artarak devam ederken, ele alınan öykü öte yandan da modern hayatta şahit olunan mühim bölgesel ve küresel gelişmeleri anlamak adına; okuyucularına, olaylara farklı pencerelerden bakabilme fırsatı sunuyor.
Anahtar’da bahsi geçen kişi ve olaylar hayal ürünü olmakla birlikte bir kez daha hatırlatmak gerekir ki; var olan her şey gibi hayal gücünün de bir sınırı mevcuttur.
PDF Kitap indir
YAZAR BİLGİSİ
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Gaziantep Oto Kiralama
Gaziantep Havalimanı Transfer
Gaziantep Oto Kiralama