Aksaray’dan Bir Perihan PDF oku indir

13.02.2024
66
Aksaray’dan Bir Perihan PDF oku indir

Aksaray’dan Bir Perihan PDF oku indir, PDF kitap depomuzda, Suat Derviş tarafından kaleme alınan Aksaray’dan Bir Perihan isimli kitabı siz değerli okurlarımız için hazırladık. 9786053753803 dilinde ve Kitap Kağıdı ebatında basılan ayrıca  TÜRKÇE sayfadan oluşan Aksaray’dan Bir Perihan kitabı 160 olarak yayınlanmıştır.  Aksaray’dan Bir Perihan kitabını 09.05.2014 numarası ile orijinalliğini sorgulayabilirsiniz. Aksaray’dan Bir Perihan PDF Oku.

Aksaray’dan Bir Perihan PDF Oku

Bizi çirkinleştiren yahut utandıran şeyleri düşünmemek en hayırlısı değil miydi?

Perihan, Aksaray’da yetişmiş, kaba, sınıf atlama hevesi içinde olan ve bu sınıf atlama çabasını eşi Nuri ile para üzerinden gerçekleştiren bir kadındır. Nuri ise saraylı bir aileden gelen, Perihan’ın kontrolünde yaşayan, hiçbir şeye ses çıkarmayan, her türlü ahlaksız davranışı bile kabul eden bir kişidir. Perihan bu yolda her türlü davranışı mübah görmekte ve eşine de bu hususta sürekli olarak telkinler vermektedir.

Gece Postası’nda tefrika edilen Aksaray’dan Bir Perihan’da Suat Derviş, Perihan kişiliği üzerinden zenginleşen, ama bir taraftan da yozlaşmakta olan toplumu eleştirir.

PDF Kitap indir
YAZAR BİLGİSİ
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Gaziantep Oto Kiralama
Gaziantep Havalimanı Transfer
Gaziantep Oto Kiralama