Taş Et Ot PDF oku indir

23.02.2024
61
Taş Et Ot PDF oku indir

Taş Et Ot PDF oku indir, PDF kitap depomuzda, Ersin Yılmaz tarafından kaleme alınan Taş Et Ot isimli kitabı siz değerli okurlarımız için hazırladık. 9786258437317 dilinde ve Kitap Kağıdı ebatında basılan ayrıca  TÜRKÇE sayfadan oluşan Taş Et Ot kitabı 169 olarak yayınlanmıştır.  Taş Et Ot kitabını 04.10.2022 numarası ile orijinalliğini sorgulayabilirsiniz. Taş Et Ot PDF Oku.

Taş Et Ot PDF Oku

“Belki seneler boyunca yürüdüm ve o yolculukta sürekli olarak kardeşimin o dağı yükseltmesini izledim. İlk başlarda sonsuz bir nefretle, sonra korkuyla ve ardından da çaresizlikle seyrettim. Kardeşim dağı yükselttikçe ben adeta ondan fersah fersah uzaklaştım, mesafeler büyüdükçe büyüdü, yol kocaman bir yokuşa dönüştü; o yüceldi, ben onun bulunduğu yerin çok aşağılarında bir yerlerde, giderek dibe doğru giden başka bir boşlukta, o dağdan fırlayan küllerin arasında bata çıka yürür oldum. Çocukken ne olduysa aynısı olmuştu. O mucizeleri izliyor, ben sürekli olarak bekliyordum.”
Ersin Yılmaz’ın ilk romanı Taş Et Ot yer yer ışık alan karanlık bir atmosferde, geçmiş ile bugün arasında mekik dokuyan iki kardeşin hesaplaşmasıyla paralel, bir dağın yükselişi ve yok oluşuna tanıklık ederken Cahit Zarifoğlu imgelerinin izini süreceğiniz sisli bir yolda, kâh kaybolup kâh kendi anlam dünyanızı keşfedeceğiniz bir yürüyüş tecrübesi sunuyor.
PDF Kitap indir
YAZAR BİLGİSİ
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Gaziantep Oto Kiralama
Gaziantep Havalimanı Transfer
Gaziantep Oto Kiralama