Galaktik Trenyolu’nda Gece Vakti PDF indir

31.10.2023
122
Galaktik Trenyolu’nda Gece Vakti PDF indir

Galaktik Trenyolu’nda Gece Vakti PDF indir, PDF kitap depomuzda, Kenci Miyazava tarafından kaleme alınan Galaktik Trenyolu’nda Gece Vakti isimli kitabı siz değerli okurlarımız için hazırladık. Ginga Tetsudo no Yoru dilinde ve Karton Kapak ebatında basılan ayrıca  9786052651124 sayfadan oluşan Galaktik Trenyolu’nda Gece Vakti kitabı TÜRKÇE olarak yayınlanmıştır.  Galaktik Trenyolu’nda Gece Vakti kitabını 23.03.2023 numarası ile orijinalliğini sorgulayabilirsiniz. Galaktik Trenyolu’nda Gece Vakti PDF Oku.

Galaktik Trenyolu’nda Gece Vakti PDF indir

Turnayı gözünden vurdun, bu bilet o kadar kıymetli ki… Bununla göklerin ötesine bile seyahat edebilirsin! Göklerin ötesini de geçtim, gönlünden geçen her yere gidebilirsin! Hatta bu bilet aracılığıyla, Galaktik Trenyolu seni bu kusurlu dördüncü boyutun herhangi bir yerinde bırakabilir. Hem de istediğin zaman! Demek ki sen bayağı mühim bir çocuksun. Ne güzel!”
 
Duygusal ve sembolizm yüklü çocuk öyküleriyle tanınan Kenci Miyazava, Japonya’nın en bi hayli beğeni alan yazar ve şairlerinden biri. Birçok öyküsünde galaksiyi, uzayı ve yıldızları metafor olarak kullanmayı seçen Miyazava’nın en mühim eseri Galaktik Trenyolu’nda Gece Vakti hem tatlı hem de hüzünlü bir yolculuğu anlatıyor.
 
Arkadaşları tarafından dışlanan Giovanni, Yıldız Festivali gecesinde bir tepede yalnız başına gökyüzünü izlerken gizemli bir tren tepeye yaklaşır. Galaksiyi dolaşan bu trene binen Giovanni orada ona iyi davranan tek arkadaşı Campanella’yı görür. Birlikte bir takımyıldızdan diğerine yolculuk ederlerken enteresan insanlarla karşılaşırlar ve dostluğun, mutluluğun ayrıca ölümün ne olduğunu öğrenirler.

Galaktik Trenyolu’nda Gece Vakti Kitap Özeti

PDF Kitap indir
YAZAR BİLGİSİ
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Gaziantep Oto Kiralama
Gaziantep Havalimanı Transfer
Gaziantep Oto Kiralama