Uzayda Şehvet PDF oku indir

24.02.2024
57
Uzayda Şehvet PDF oku indir

Uzayda Şehvet PDF oku indir, PDF kitap depomuzda, Rudy Rucker tarafından kaleme alınan Uzayda Şehvet isimli kitabı siz değerli okurlarımız için hazırladık. 03.01.2024 dilinde ve 112 ebatında basılan ayrıca  Surfing the Gnarl Plus sayfadan oluşan Uzayda Şehvet kitabı 9786053146780 olarak yayınlanmıştır.  Uzayda Şehvet kitabını Osman Bulut numarası ile orijinalliğini sorgulayabilirsiniz. Uzayda Şehvet PDF Oku.

Uzayda Şehvet PDF Oku

Benzersiz çağdaş bilimkurgu yazarlarından birinin hem kurgu hikâyelerini hem de kurgu dışı makalesini birleştiren bu kitap, yazar ve matematikçi olarak Rudy Rucker’ın zihin yapısına bir bakış sunuyor. Rucker’ın matematikçi ve bilim insanı olarak kariyerinin, çok satan bir yazarın kariyeriyle nasıl örtüştüğü ile ilgili derinlemesine yapılmış bir röportaj da içeren bu özel derleme, bilimkurgu meraklıları için olmazsa olmazlardan. Rudy Rucker, uçuk-kaçık bu başyapıtında, transrealizm akımının hem kişisel hem de politik olanı dönüştürmedeki rolünü belgeliyor, edebiyatta ve hayatta “yüksek gnarl” ve “düşük gnarl” arasında matematiksel bir kesinlikle ayrım yapıyor ve devrimci bir proje olarak popüler kültürü yeniden yaratmayı savunuyor.
“Rucker, evrenin enteresanlıklarından büyülenmiş bir matematikçi ve son derece şakali bir kaleme sahip bir yazar.”
Publishers Weekly
“Rudy Rucker gerçekten de ender bulunur bir eğlence anlayışına sahip. Onu Lewis Carroll ile kıyasladılar ve bu kıyaslama bir haddini bilmezlik değil. Carroll gibi, Rucker da yalnızca paradokslardan hoşlanmakla yetinmeyip, bunun yanı sıra bu keyfi tamamen çılgın bir mizahla çoğaltan bir matematikçi.”
Washington Post
PDF Kitap indir
YAZAR BİLGİSİ
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Gaziantep Oto Kiralama
Gaziantep Havalimanı Transfer
Gaziantep Oto Kiralama