Eril Dişil Bilgeliği PDF oku indir

Eril Dişil Bilgeliği PDF oku indir

Eril Dişil Bilgeliği PDF oku indir, PDF kitap depomuzda, Nevin Nesrin Soysal tarafından kaleme alınan Eril Dişil Bilgeliği isimli kitabı siz değerli okurlarımız için hazırladık. 29.11.2023 dilinde ve Karton Kapak ebatında basılan ayrıca  9786259897936 sayfadan oluşan Eril Dişil Bilgeliği kitabı TÜRKÇE olarak yayınlanmıştır.  Eril Dişil Bilgeliği kitabını Ayşe Çetintaş numarası ile orijinalliğini sorgulayabilirsiniz. Eril Dişil Bilgeliği PDF Oku.

Eril Dişil Bilgeliği PDF Oku

Kadınlarda Celal, erkeklerde Cemal isimler tecelli etmeye başladığında savaşlar çıkar, nesiller bozulur, tüketim çoğalır, sevgi ve şefkat unutulur. Celal ve Cemal dengesinin bozulması, yeryüzünün felaketi ve sonudur.
Kâinattaki dengeyi korumak için sana verilen cinsiyeti muhafaza sorumluluğunu almayacak mısın?
Eril dişil dengeni bulduğunda, seni mutlu edecek dengini bulacaksın.
Bir erkek kadınını, bir kadın erkeğini bitirdiğında mükâfatı dünya çapında ve cennette ebedi mutluluktur. Eril dişil dengen, çocuklarına bırakabileceğin en kıymetli mirasındır.
Şimdi, yapbozun tamamlanmış büyük resminde yerini almak için, kadın yahut erkek olmakla alakalı ne kadar negatif inancın, endişelerin, korkuların varsa, yanlış öğrendiğin ne kadar bilgi varsa, hepsini usulca bırak!
Sen, yapbozun kendine ait parçasını doldurduğunda, çocuklarının ve tüm sevdiklerinin yaşam amaçlarına ulaşmaları, kâinatta kendilerine ayrılmış yerleri doldurmaları için onlara yardım etmiş olacaksın.
PDF Kitap indir
YAZAR BİLGİSİ
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Gaziantep Oto Kiralama
Gaziantep Havalimanı Transfer
Gaziantep Oto Kiralama